Νυστέρι για Γουέστμπρουκ, πονοκέφαλος για τους Θάντερ

Νυστέρι για Γουέστμπρουκ, πονοκέφαλος για τους Θάντερ

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και στην Οκλαχόμα ανησυχούν για τον χρόνο της επιστροφής του στην αγωνιστική δράση.

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο δεξί του γόνατο και οι πρώτες προβλέψεις κάνουν λόγο για τουλάχιστον 4 εβδομάδες αποχής από τα παρκέ. Αυτό σημαίνει πως ο Mr. Triple Double θα χάσει όλη την προετοιμασία της ομάδας και τα πρώτα ματς της σεζόν που ξεκινά σε 34 ακριβώς ημέρες, όπως αναφέρει ο Ρόις Γιανγκ στο ESPN.

Αναμφίβολα τεράστιο πλήγμα για την ομάδα της Οκλαχόμα που δεν θα υπολογίζει για το ξεκίνημα τουλάχιστον, τον αδιαμφησβήτητο ηγέτη της. Για να γίνει αντιληπτό το κενό που θα αφήσει ο Γουέστμπρουκ, πέρσι στη regular season αγωνίστηκε σε 80 ματς και σε 36,4 λεπτά συμμετοχής κινήθηκε σε ρυθμούς triple double προσφέροντας 25,5 πόντους, 10,1 ριμπάουντ και 10,3 ασίστ. Αυτό σημαίνει πως οι Ντένις Σρέντερ, Στίβεν Άνταμς και κυρίως ο Πολ Τζορτζ θα πρέπει να παίξουν και για τον Russ, μέχρις ότου εμφανιστεί και πάλι και αναλάβει την μπαγκέτα των Θάντερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ