Κατηγορείται για αρπαγή και ξυλοδαρμό ο Μπερντ των Σέλτικς!

Κατηγορείται για αρπαγή και ξυλοδαρμό ο Μπερντ των Σέλτικς!

Το ενδεχόμενο βαριάς ποινής αντιμετωπίζει ο παίκτης των Σέλτικς, καθώς το κατηγορητήριο αναφέρει ότι έδειρε την κοπέλα του και την κράτησε όμηρο για 4 ώρες!

Σοκ στις τάξεις των Μπόστον Σέλτικς προκλήθηκε από τη σύλληψη του γκαρντ των Κελτών, Τζαμπάρι Μπερντ, με βαριές κατηγορίες για άγριο ξυλοδαρμό προς τη σύντροφό του.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, ο Μπερντ κράτησε κλειδωμένη την κοπέλα του στο διαμέρισμά του για τέσσερις ώρες, προσπαθώντας πολλές φορές να τη στραγγαλίσει, συμπεριλαμβανομένης μίας που έχασε τις αισθήσεις της. Επίσης, επιδόθηκε σε διαδοχικές κλωτσιές στο στομάχι της, μόλις αυτή συνήλθε από τη λιποθυμία, με τον ίδιο να έχει υποστεί ένα είδος ψυχικής δυσφορίας.

Ο δικαστής όρισε εγγύηση 100.000 δολαρίων, εκ των οποίων τα μισά έπρεπε να είναι μετρητά, ενώ ο Μπερντ, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, θα πρέπει να εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 25/10. Παράλληλα του επεβλήθη μία σειρά από περιοριστικά μέτρα. Συγκεκριμένα δεν επιτρέπεται να έχει επαφή με το φερόμενο ως θύμα, μάρτυρες, δεν επιτρέπεται να καταναλώσει αλκοόλ, επιπλέον του απαγορεύτηκε το δικαίωμα να έχει όπλο, ενώ δεν του επιτρέπεται να φύγει από την Πολιτεία παρά μόνο για επαγγελματικό λόγο (δηλαδή για ματς της ομάδας του)

Από την πλευρά τους, οι Σέλτικς γνωστοποίησαν ότι θα χειριστούν το θέμα εσωτερικά, ενώ θα προχωρήσουν και σε ενημέρωση προς το ΝΒΑ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ