Έτσι «τσίτωσε» τον Πάου ο Κόμπε και κατέκτησαν δύο πρωταθλήματα (vid)

Ο Κόμπε Μπράιαντ εκτός από μεγάλος αθλητής είχε την ικανότητα να... εμπνέει τους συμπαίκτες του με μοναδικό σκοπό την κατάκτηση πρωταθλημάτων, όπως θα διαπιστώσετε από την παρακάτω ιστορία.

Έτσι «τσίτωσε» τον Πάου ο Κόμπε και κατέκτησαν δύο πρωταθλήματα (vid) | to10.gr

Ο Κόμπε Μπράιαντ είναι ο κλασσικός τύπος του γεννημένου νικητή, natural born winner που λένε οι Αμερικανοί. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως ηγήθηκε των Λος Άντζελες Λέικερς, στην κατάκτηση 5 πρωταθλημάτων στη θητεία του στους Λιμνανθρώπους.

Για να το καταφέρει αυτό βέβαια φρόντησε όχι μόνο να είναι ο ίδιος σε κορυφαίο επίπεδο αλλά να εμπνέει και τους συμπαίκτες του ώστε να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Όπως έγινε και στην περίπτωση του άρτι Πάου Γκασόλ που μόλις είχσε ενταχθεί στην ομάδα.

Ο Black Mamba διηγείται χαρακτηριστικά:

«Μετά την ήττα από τους Σέλτικς παίξαμε με τους Ισπανούς στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων (Πεκίνο) και τους νικήσαμε. Γυρνώντας πίσω στο Λ.Α. κι όταν ξεκίνησε η προετοιμασία μας, είχε κρεμάσει το χρυσό μου μετάλλιο στο ντουλάπι του Πάου!

Έγινε έξαλλος. Άρχισε να με βρίζει. Ξέρετε, αυτό που αγαπάει περισσότερο από όλα ο Πάου είναι η πατρίδα του. Του είπα λοιπόν: χάσαμε το πρωτάθλημα. Έχασες το χρυσό μετάλλιο. Ας μην τριτώσει το κακό…».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο