Τζαμπάρ : «Δύσκολο να πιστέψεις αυτά που κάνει ο Αντετοκούνμπο»! (vid)

Τζαμπάρ : «Δύσκολο να πιστέψεις αυτά που κάνει ο Αντετοκούνμπο»! (vid)

Σε συνέντευξή του στο κανάλι των Μιλγουόκι Μπακς ο θρυλικός Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ εξέφρασε το θαυμασμό του για τις απεριόριστες δυνατότητες του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Σημασία δεν έχει μόνο τι λέγεται, αλλά και από ποιον λέγεται. Τούτο ισχύει και στους επαίνους σαν κι αυτούς που απηύθυνε ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Για τον Έλληνα σούπερ σταρ και τις απεριόριστες δυνατότητές του στάζει μέλι όλος ο πλανήτης. Όμως όταν τα καλά λόγια προέρχονται από έναν από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του μπάσκετ, έχουν διαφορετικό βάρος.

Ο Τζαμπάρ έδωσε συνέντευξη στο κανάλι των Μιλγουόκι Μπακς και μίλησε για διάφορα πράγματα. Μεταξύ αυτών και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο θαυμασμός του για το ταλέντο του είναι μεγάλος:

«Βλέπω ένα παιδί με ύψος 2.10 που έχει ικανότητες γκαρντ, φόργουορντ και σέντερ όλα μαζί. Μπορεί να κάνει τα πάντα στο παρκέ. Θυμάμαι την πρώτη φορά που τον είδα. Έκανε πάσες πίσω από την πλάτη και σκεφτόμουν: «Πού τα έμαθε αυτά»; Ήταν δύσκολο εξαρχής να πιστέψεις αυτά που κάνει. Είναι απίστευτος, βρίσκει παίκτες με τις πάσες του που δεν τους βλέπει καν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ