Έυκολη νίκη των Ράπτορς κόντρα στους Μπούλς (vid)

Έυκολη νίκη των Ράπτορς κόντρα στους Μπούλς (vid)

Οι Ράπτορς κέρδισαν άνετα τους Σικάγο Μπούλς στο Τορόντο με 117-100, έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Γιόνας Βαλαντσιούνας. Το Τορόντο δεν συνάντησε δυσκολίες από τους «ταύρους» σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, πάτησε γκάζι στη δεύτερη περίοδο και με ένα επιμέρους 33-14 ουσιαστικά «καθάρισε» το ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ράπτορς διατήρησαν τη διαφορά και έφτασαν […]

Οι Ράπτορς κέρδισαν άνετα τους Σικάγο Μπούλς στο Τορόντο με 117-100, έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Γιόνας Βαλαντσιούνας.

Το Τορόντο δεν συνάντησε δυσκολίες από τους «ταύρους» σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, πάτησε γκάζι στη δεύτερη περίοδο και με ένα επιμέρους 33-14 ουσιαστικά «καθάρισε» το ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ράπτορς διατήρησαν τη διαφορά και έφτασαν σε μία έυκολη νίκη, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ.

Ο Βαλανσιούνας ήταν ο κορυφαίος της βραδιάς με 23 πόντους και 15 ριμπάουντ με τον Μάιλς να τον ακολουθεί σε απόδοση σημειώνοντας 22 πόντους. Τα αστέρια των «Καναδών», Ντε Ρόζαν (11), Ιμπάκα (8) και Λάουρι (12) «κινήθηκαν σε ρηχά νερά».

Για τους Μπουλς που έπαιξαν χωρίς τον τιμωρημένο Πόρτις και τον τραυματία Μίροτιτς από το επεισόδιο που είχαν μεταξύ τους, κορυφαίος ήταν ο Ρόμπιν Λόπεζ με 18 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ ο Μαρκάνεν στο ντεμπούτο του σταμάτησε στους 17 (με 8ριμπ.) αφήνοντας υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ