«Αφεντικό» του LA οι Κλίπερς! (vid)

«Αφεντικό» του LA οι Κλίπερς! (vid)

Με τον Μπλέικ Γκρίφιν να πραγματοποιεί σπουδαία εμφάνιση, οι Κλίπερς επικράτησαν εύκολα τον Λέικερς με 108-92, στο ντέρμπι του Λος Άντζελες. Οι ομάδα του Ντοκ Ρίβερς κυριάρχησε σε όλο το ματς και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Στο δεύτερο 12λεπτο ο Γκρίφιν ήταν εξαιρετικός και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια προηγούμενη […]

Με τον Μπλέικ Γκρίφιν να πραγματοποιεί σπουδαία εμφάνιση, οι Κλίπερς επικράτησαν εύκολα τον Λέικερς με 108-92, στο ντέρμπι του Λος Άντζελες.

Οι ομάδα του Ντοκ Ρίβερς κυριάρχησε σε όλο το ματς και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Στο δεύτερο 12λεπτο ο Γκρίφιν ήταν εξαιρετικός και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια προηγούμενη με 11 πόντους διαφορά (53-42).

Με την έναρξη της τρίτης περιόδου, οι Κλίπερς ανέβασαν την απόδοσή τους και «εκτόξευσαν» τη διαφορά πάνω από τους 20 πόντους (87-63). Το παιχνίδι είχε κριθεί και το τελευταίο 12λεπτο ήταν τυπικής διαδικασίας με τους Κλίπερς να επικρατούν τελικά με 108-92.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Γκρίφιν με 29 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Ντε Άντρε Τζόρνταν με 14 πόντους και 24 ριμπάουντ. Στο ντεμπούτο του στο ΝΒΑ ο Τεόντοσιτς είχε 6 πόντους και 6 ασίστ σε 21 λεπτά συμμετοχής.

Όσον αφορά του Λέικερς, ο Μπρούκ Λόπεζ ήταν πρώτος σκόρερ με 20, ενώ ακολούθησε ο Κλάρκσον με 18. Ο Λόνζο Μπολ ήταν μέτριος στο πρώτο του παιχνίδι στο ΝΒΑ με 3 πόντους,9 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 29 λεπτά συμμετοχής.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ