ΝτεΡόζαν : «Κάποια πράγματα είναι business»

ΝτεΡόζαν : «Κάποια πράγματα είναι business»

Ο Ντεμάρ ΝτεΡόζαν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Σερτζ Ιμπάκα και μιλώντας για την μετακίνηση του στο Σαν Αντόνιο τόνισε ότι ήταν απλά... busines

Ο Σερτζ Ιμπάκα φιλοξένησε στη διαδικτυακή εκπομπή του τον παλιό συμπαίκτη του, Ντεμάρ ΝτεΡόζαν. Όταν η κουβέντα πήγε στο φλέγον θέμα του καλοκαιριού, την ανταλλαγή ανάμεσα στους Τορόντο Ράπτορς και τους Σαν Αντόνιο Σπερς, ο ΝτεΡόζαν αναφερόμενος στη φυγή του από το αγαπημένο του Τορόντο αποκρίθηκε ότι ήταν θέμα busines.

«Νιώθω καλά. Φέτος θέλω να σκοράρω 50 πόντους σε ένα παιχνίδι. «Είναι η πρώτη φορά που θα είμαι σε άλλη ομάδα. Ήμουν 9 χρόνια στο Τορόντο. Εκτιμώ τα πάντα στην πόλη, αλλά και αυτό που είχαμε με τον κόσμο εντός και εκτός παρκέ. Πρέπει να κατανοείς κάποιες φορές, όμως, πως είναι business», είπε συγκεκριμένα το νέο αστέρι των Σπερς.

Ο Ισπανός πάουερ φόργουορντ με τη σειρά του είπε: «είσαι από τους καλύτερους σούπερσταρ που συνεργάστηκα. Δεν το λέω έτσι, επειδή είναι η κάμερα μπροστά, αλλά η αύρα σου, ο τρόπος που ηγήθηκες, το τι έκανες για την ομάδα. Αυτά τα 2 χρόνια στο Τορόντο ήταν εκπληκτικά. Σίγουρα θα σε λατρέψει όποιος παίξει μαζί σου και στο Σαν Αντόνιο θα συμβεί αυτό», με τον Ντε3Ρόζαν να συμπληρώνει ότι ακόμη αγαπάει τον κόσμο του Τορόντο.

Στο τέλος της εκπομπής ο φιλοξενούμενος του Σερτζ Ιμπάκα, έπρεπε να δοκιμάσει το φαγητό που μαγείρεψε ο Ισπανός… σκουλήκια με ρύζι! Δείτε την αντίδραση του ΝτεΡόζαν στο βίντεο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ