Σούπερ ανταλλαγή προτείνουν οι Λέικερς για τον Μπάτλερ

Σούπερ ανταλλαγή προτείνουν οι Λέικερς για τον Μπάτλερ

Ο Τζίμι Μπάτλερ είναι φευγάτος από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς και οι Λος Άντζελες Λέικερς προσφέρουν γη και ύδωρ στους Λύκους, για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο Τζίμι Μπάτλερ, μετά από έξι σεζόν στους Σικάγο Μπουλς, έπεσε θύμα των κακών σεζόν των Ταύρων που θέλησαν να κάνουν σαρωτικές αλλαγές και πέρσι βρέθηκε  στην Μινεσότα και τους Τίμπεργουλβς. Εκεί αν και ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, αγωνίστηκε 59 παιχνίδια στη regular season και η προσφορά του ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική με 22,2 πόντους, 4,9 ασίστ και 5,3 ριμπάουντ σε 36,7 λεπτά συμμετοχής ανά ματς.

Τα χνώτα τους όμως δεν ταίριαξαν ποτέ με αυτά των Τίμπεργουλβς, με αποτέλεσμα ο 4 φορές All Star γκαρντ, να είναι φευγάτος. Στα 29 του, βρίσκεται ίσως στην καλύτερη φάση της καριέρας του και σίγουρα θα ψάχνει ένα καλό και πολυετές συμβόλαιο σε μια  ομάδα που θα του προσφέρει προοπτική πρωταθλητισμού.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα του Bleacher Report, οι Λέικερς είναι έτοιμοι να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να εντάξουν τον  Μπάτλερ στην ομάδα που φτιάχνουν με μακροπρόθεσμο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος τα επόμενα 1-2 χρόνια. Για να το καταφέρουν αυτό  μάλιστα ετοιμάζουν ένα πολύ καλό πακέτο παικτών προς ανταλλαγή, που περιλαμβάνει τους Κάιλ Κούζμα, Κεντάβιους Κάλντγουελ Πόουπ και Τζος Χαρτ, προκειμένου να φορέσει ο 29χρονος γκαρντ τη φανέλα με το μωβ  και το χρυσό.

Μοναδικός… αστερίσκος στην υπόθεση αυτή, που αναμένεται να καθυστερήσει την μετακίνηση αν και εφόσον όλες οι πλευρές συμφωνήσουν, είναι ο Κάλντγουελ Πόουπμ αφού ο παίκτης δεν μπορεί να  συμπεριληφθεί σε ανταλλαγή μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ