Και οι Ρόκετς στο παιχνίδι για τον Μπάτλερ

Και οι Ρόκετς στο παιχνίδι για τον Μπάτλερ

Μετά τους Λος Άντζελες Λέικερς και οι Χιούστον Ρόκετς θέλουν να επιχειρήσουν το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Τζίμι Μπάτλερ των Τίμπεργουλβς, προσφέροντας έναν παίκτη έκπληξη στα έμψυχα ανταλλάγματα.

Όπως φαίνεται η περίπτωση του Τζίμι Μπάτλερ θα τραβήξει αρκετό καιρό, με ολοένα και περισσότερες ομάδες να ψάχνουν να βρουν τρόπους για να τον κάνουν δικό τους. Όχι και άδικα θα πει κάποιος, λαμβάνοντας υπόψιν την ποιότητα και τα προσόντα του 29χρονου γκαρντ.

Κάπως έτσι μετά τους Λέικερς που… κοιτάζουν προς το μέρος του, έρχονται στον άτυπο αυτό πλειστηριασμό να προστεθούν και οι Χιούστον Ρόκετς. Σύμφωνα με το σάιτ «Rockets  Wire» και τον δημοσιογράφο Ντέιβιντ ΜακΚέι, οι Ρουκέτες θέλουν να φτιάξουν μια σούπερ περιφερειακή τριάδα με το Τζίμι Μπάτλερ στο πλευρό των Κρις Πολ και Τζέιμς Χάρντεν.

Για να το καταφέρουν όμως αυτό θα χρειαστεί μεταξύ άλλων παικτών και επιλογών από μελλοντικά draft να θυσιάσουν και τον Έρικ Γκόρντον. Ο 29χρονος γκαρντ, έδωσε πολλές λύσεις πέρσι στην ομάδα του Χιούστον με το μακρινό του σουτ, καθώς ταίριαζε «γάντι» στις γρήγορες επιθέσεις και τα χαμηλά σχήματα του Μάικ Ντ’Αντόνι. Χαρακτηριστικό είναι πως πέρσι αγωνίστηκε σε 69 ματς της regular season, σχεδόν 31 λεπτά κατά μ.ο., προσφέροντας 18 πόντους (42,8% στα σουτ), 2,2 ασίστ και 2,5 ριμπάουντ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ