Το ESPN κατατάσσει τον Αντετοκούνμπο τέταρτο κορυφαίο στο ΝΒΑ!

Το ESPN κατατάσσει τον Αντετοκούνμπο τέταρτο κορυφαίο στο ΝΒΑ!

Μία ακόμη τεράστια διάκριση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς κατατάσσεται τέταρτος στη λίστα των κορυφαίων του ΝΒΑ, πάνω από σπουδαία ονόματα και μαζί με τον Κέβιν Ντουράντ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στο ΝΒΑ και το ESPN ήρθε να το επιβεβαιώσει. Σύμφωνα με το μεγάλο αμερικανικό δίκτυο ο Greek Freak κατατάσσεται στην στην τέταρτη θέση μεταξύ των κορυφαίων παικτών της λίγκας πάνω από κάποια σπουδαία ονόματα.

Ο σούπερ σταρ των Μπακς πέρσι βρισκόταν στην ένατη θέση σε αντίστοιχο αφιέρωμα, όμως φέτος έχει ανέβει πέντε θέσεις ψηλότερα και είναι πίσω μόνο από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, τον Στεφ Κάρι και τον Τζέιμς Χάρντεν, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μοιράζεται την τέταρτη θέση μαζί με τον δις φορές πρωταθλητή, Κέβιν Ντουράντ.

Ο Έλληνας φόργουορντ έχει καταφέρει να ξεπεράσει σε διάστημα ενός χρόνου και πάντα σύμφωνα με το ESPN παίκτες όπως ο Άντονι Ντέιβις (Πέλικανς), ο οποίος βρίσκεται στην έκτη θέση, ή ο Ράσελ Ουέστμπρουκ (Θάντερ) που είναι έβδομος. Πίσω από τον Γιάννη είναι επίσης ο Καουάι Λέοναρντ (Ράπτορς), ο Τζοέλ Εμπίντ (Σίξερς), αλλά και ο Ντέμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς), οι οποίοι είναι οι τρεις που συμπληρώνουν τη δεκάδα.

«Με τον Λεμπρόν Τζέιμς να έχει φύγει για το Λος Άντζελες, είναι ώρα να αναδειχθεί ο Greek Freak βασιλιάς στην Ανατολή. Ο Αντετοκούνμπο έχει εξελιχθεί σε μια ασταμάτητη επιθετική δύναμη, βελτιώνοντας το ποσοστό ευστοχίας του και τους μέσους όρους πόντους του κάθε χρόνο μετά τη ρούκι σεζόν του. Το μακρινό του σουτ είναι ακόμη ανύπαρκτο, αλλά ο 23χρονος μπορεί να μην το χρειάζεται. Κυριαρχεί στη ρακέτα σε επίπεδα Σακίλ Ο’ Νιλ, έχοντας περίπου 27 πόντους κατά μέσο όρο την περασμένη σεζόν, τέταρτος στη σχετική λίστα στο ΝΒΑ», αναφέρει το αφιέρωμα του ΝΒΑ και τελειώνει λέγοντας: «Το ερώτημα είναι αν μπορεί να κουβαλήσει τους Μπακς, κάτι που φαίνεται από τη δυσκολία των Μπακς να περάσουν τον πρώτο γύρο των play offs μετά το 2001».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ