Ο Ντουράντ «καθάρισε» τους Σανς (100-97) – Οι Χόρνετς διέλυσαν τους Θάντερ (97-124)

Ο Ντουράντ «καθάρισε» τους Σανς (100-97) – Οι Χόρνετς διέλυσαν τους Θάντερ (97-124)

Δείτε τα αποτελέσματα από τις μάχες στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Οι Χιούστον Ρόκετς υποδέχθηκαν τους Φοίνιξ Σανς με τον Κέβιν Ντουράντ να πληγώνει την πρώην ομάδα του, σκοράροντας το καλάθι της νίκης για το τελικό 100-97! Ο Αμερικανός φόργουορντ τελείωσε τον αγώνα έχοντας 26 πόντους και 10 ριμπάουντ, με τους Τζαμπάρι Σμιθ και Άμεν Τόμπσον να έχουν από 17. Για τους «ήλιους» ο Ντέβιν Μπούκερ σταμάτησε στους 27 πόντους.

Διαβάστε επίσης: Νέος πρόεδρος των Μιλγουόκι Μπακς ο Τζος Γκλέσινγκ

Στην Οκλαχόμα, οι Θάντερ θέλησαν να ξεχάσουν την ήττα στο σουτ από τους Σανς χθες (5/1), όμως ο αγώνας κόντρα στους Χόρνετς ήταν εφιαλτικός, με τη Σάρλοτ να περνά σαν… σίφουνας από την έδρα της ομάδας του Μαρκ Ντάιγκνολτ με 124-97 αναγκάζοντάς της σε δεύτερη ήττα. Μπράντον Μίλερ και Κον Κνέπελ ξεχώρισαν για τους νικητές με 28 και 23 πόντους αντίστοιχα, ενώ από την άλλη, ο Σέι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ είχε 21.

Το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Πίστονς και Νικς εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο αφού ο οργανισμός του Μίτσιγκαν έκανε ό,τι ήθελε και επιβλήθηκε 121-90. Εντυπωσιακός ο Κέιντ Κάνινγκχαμ για το Ντιτρόιτ με 29 πόντους και 13 ασίστ, ενώ για τους Νεοϋορκέζους, ο Τζέιλεν Μπράνσον σταμάτησε στους 25 πόντους.

Tεράστια μάχη έδωσαν οι Κλίπερς κόντρα στους Γουόριορς, με την ομάδα του Λος Άντζελες να επικρατεί 103-102 εντός έδρας των «πολεμιστών». Απολαυστικός για ακόμα ένα ματς ο Καουάι Λέοναρντ με 24 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ για το Γκόλντεν Στέιτ, ο Στεφ Κάρι είχε 27 και ο Τζίμι Μπάτλερ 24, αλλά δεν ήταν αρκετοί.

Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο ΝΒΑ:

Πίστονς-Νικς 121-90
Σέλτικς-Μπουλς 115-101
Ράπτορς-Χοκς 118-100
Ρόκετς-Σανς 100-97
Θάντερ-Χόρνετς 97-124
Σίξερς-Νάγκετς 124-125
Κλίπερς-Γουόριορς 103-102
Μπλέιζερς-Τζαζ 137-127

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ