Ιδιοκτήτης Γουόριορς: « Ελπίζω να μείνει για πάντα ο Ντουράντ αλλά ποτέ δεν ξέρεις»

Ιδιοκτήτης Γουόριορς: « Ελπίζω να μείνει για πάντα ο Ντουράντ αλλά ποτέ δεν ξέρεις»

Την αγωνία του αν ο Κέβιν Ντουράντ θα ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς , εξέφρασε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Τζο Λάκομπ, μιλώντας στο Athletic.

Αβέβαιος πως ο Κέβιν Ντουράντ θα ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης για τη σεζόν 2019/2020 με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδας,Τζο Λάκομπ.

Ο αστέρας του ΝΒΑ αγωνίζεται στους Γουόριορς εδώ και δυο χρόνια κατακτώντας ισάριθμα πρωταθλήματα με την ομάδα του Στηβ Κερ, πραγματοποιώντας εξαιρετικές χρονιές, καθώς μετράει 25,7 πόντους, 7,5 ριμπάουντ και 5,1 ασίστ κατά μέσο όρο, αλλά από οτι φαίνεται σκέφτεται να αποχωρήσει από το Όκλαντ με το που λήξει η επόμενη χρονιά.

Μιλώντας στο Athletic o Λάκομπ εξέφρασε την άποψη του λέγοντας: «Ο Ντουράντ είναι καταπληκτικός, ο ήρωάς μου. Όπως ξέρετε πήρε λιγότερα χρήματα τα τελευταία χρόνια και αυτό μας επέτρεψε να κάνουμε κάποιες κινήσεις. Αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Αξίζει να είναι ευτυχισμένος όπου κι αν βρίσκεται. Ελπίζω αυτό να γίνει εδώ και να μείνει για πάντα μαζί μας, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, θα κάνεις εκείνος τη δουλειά του και θα δούμε».

Πάντως τίποτε δεν είναι προκαθορισμένο για το τι θα επιλέξει ο KD,καθώς αν αποφασίσει να μείνει στους πρωταθλητές θα εισπράξει 31,5 εκατομμύρια δολάρια,αλλιώς θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί καινούργιο deal με οποιαδήποτε ομάδα του ΝΒΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ