Γιάννης: « Όταν έβρεχε στην Ελλάδα δεν κάναμε προπόνηση»

Γιάννης: « Όταν έβρεχε στην Ελλάδα δεν κάναμε προπόνηση»

Κάτι παραπάνω από ευτυχής για τις νέο προπονητικό κέντρο των Μιλγουόκι Μπακς δήλωσε ο Γιάννης Αντεντοκούνμπο, ενώ παράλληλα ανέφερε για τις εγκαταστάσεις που υπάρχουν στην Ελλάδα.

Ευλογημένος για τις νέες εγκαταστάσεις των Μιλγουόκι Μπακς υποστήριξε ότι είναι ο Γιάννης Αντεντοκούνμπο σε δηλώσεις που έκανε κατά τη διάρκεια της Media Day των «ελαφιών» για την νέα χρονιά.

Η ομάδα του Έλληνα ποιντ φόργουορντ θα έχει καινούργιο προπονητικό κέντρο αλλά και νέο γήπεδο. Ο «Greek Freak» προπονείται ήδη στο Froedtert & the Medical College of Wisconsin Sports Science Center, αυτό είναι το όνομα των νέων εγκαταστάσεων των Μπακς, και ανυπομονεί να αγωνιστεί και στο Fiserv Forum.

Μιλώντας, κατά τη διάρκεια της Media Day, τόνισε: « Έχω πάει σε πολλές εγκαταστάσεις στη λίγκα κι έχουμε από τις καλύτερες. Μπορείς να δεις πολλές διασημότητες που τις επισκέπτονται μόνο και μόνο για να τις δουν από κοντά, επειδή είναι τόσο απίθανες. Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, οι Maroon. Είχα πάει στη συναυλία του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ στο Fiserv Forum τις προάλλες κι ήταν γεμάτο, πολύς κόσμος, τραγουδούσαν. Κι από όταν μπήκα στη σουίτα ανυπομονώ να παίξω και να δω τον κόσμο να τρελαίνεται, γιατί, έτσι όπως οι εξέδρες, όλες οι θέσεις είναι καλές, . Είναι απίθανες, είμαστε ευλογημένοι. Στο Cousins Center υπήρχαν φορές που στην προπόνηση χρησιμοποιούσαμε μόνο το μισό γήπεδο, ευτυχώς όχι πια. Όταν ήμουν στην Ελλάδα όποτε έβρεχε δεν κάναμε προπόνηση. Τώρα με τις νέες εγκαταστάσεις καταλαβαίνω πόσο παλιές ήταν εκείνες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ