Μπουντενχόλζερ: «Ο Αντετοκούνμπο μου θυμίζει τον Ντάνκαν»

Μπουντενχόλζερ: «Ο Αντετοκούνμπο μου θυμίζει τον Ντάνκαν»

Ο προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπαντενχόλζερ τόνισε πως είναι ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και ότι το πνεύμα του θυμίζει τον Τιμ Ντάνκαν.

Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ ανέλαβε το καλοκαίρι τον πάγκο των Μιλγουόκι Μπακς με στόχο να τους οδηγήσει μέχρι και τους τελικούς της Ανατολής αλλά και να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Αμερικανός τεχνικός μίλησε για τον Greek Freak με πολύ καλά λόγια τονίζοντας μεταξύ άλλων πως θέλει να γίνει σπουδαίος, κάτι που όπως δήλωσε ο νέος προπονητής των ελαφιών μπορεί να συμβεί διότι έχει το ανταγωνιστικό πνεύμα του Τιμ Ντάνκαν.

«Είχα ακούσει για το πόσο εργατικός είναι, αλλά όσα έχω δει μπορώ να πω ότι ξεπερνούν και τις δικές μου προσδοκίες. Θέλει να γίνει σπουδαίος και επενδύει σε χρόνο και προσπάθεια για να το πετύχει. Το ανταγωνιστικό του πνεύμα μου θυμίζει αρκετά τον Ντάνκαν. Θέλει να κερδίσει και αυτό το πνεύμα γεμίζει όλη την ομάδα, τα αποδυτήρια, τον οργανισμό μας. Όταν ο καλύτερός σου παίκτης είναι τέτοιος ανταγωνιστής, όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία. Έχει μεγάλη δίψα για γνώση. Είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά πιστεύω και ξεχωριστός άνθρωπος», τόνισε ο νέος προπονητής των Μπακς, που είχε συνεργαστεί με τον Ντάνκαν επί σειρά ετών ως μέλος του τεχνικού τιμ των Σπερς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ