ΛεΜπρόν: «Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο για να φτάσουμε τους Ουόριορς»

ΛεΜπρόν: «Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο για να φτάσουμε τους Ουόριορς»

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μίλησε για τη μετακόμιση του στους Λέικερς, για τους στόχους του με την ομάδα του Λος Άντζελες, ενώ ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θέλει πολύ δρόμο για να φτάσει τους πρωταθλητές Ουόριορς.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη νέα σεζόν που θα τον βρει στο Λος Άντζελες και τους Λέικερς, ενώ παραδέχθηκε πως οι λιμνάνθρωποι απέχουν αρκετό δρόμο για να φτάσουν το επίπεδο των Ουόριορς. Ο Βασιλιάς τόνισε πως οι πολεμιστές είναι πολλά χρόνια μαζί σε αντίθεση με τους Λέικερς, οι οποίοι δημιουργήθηκαν φέτος και θέλουν αρκετό χρόνο για να φτάσουν τόσο ψηλά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε πολύ δρόμο για να φτάσουμε στο επίπεδο των Ουόριορς. Εκείνοι μπορούν να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν πέρσι, ενώ εμείς αρχίζουμε από το σημείο μηδέν. Δεν μπορούμε να ανησυχούμε για το τι κάνουν εκείνοι, είναι μαζί πολλά χρόνια τώρα. Θα χρειαστεί να μάθουμε ο ένας τον άλλο, θα υπάρξουν και κακές στιγμές, όπως και καλές. Αν δουλέψουμε όμως σκληρά και θυσιαζόμαστε ο ένας για τον άλλο, όλα θα γίνουν. Προσωπικά σε αυτό το σημείο της καριέρας μου τίποτα δεν με γεμίζει πλέον με πίεση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ