Όλντριτζ : «Να ολοκληρώσω την καριέρα μου στους Σπερς»

Όλντριτζ : «Να ολοκληρώσω την καριέρα μου στους Σπερς»

Μετά και την αποχώρηση του Καγουάι Λέοναρντ, οι Σαν Αντόνιο Σπερς απώλεσαν τον βασικό κορμό τους, σήμα κατατεθέν όλων των επιτυχιών της ομάδας τα τελευταία 15 χρόνια. Ωστόσο ο Λαμάρκους Όλντριτζ δεν εμφανίζει τάσης φυγής. Το αντίθετο μάλιστα, καθώς ο ψηλός της ομάδας του Σαν Αντόνιο είναι αισιόδοξος ότι η ομάδα θα ξαναβρεί τον δρόμο […]

Μετά και την αποχώρηση του Καγουάι Λέοναρντ, οι Σαν Αντόνιο Σπερς απώλεσαν τον βασικό κορμό τους, σήμα κατατεθέν όλων των επιτυχιών της ομάδας τα τελευταία 15 χρόνια.

Ωστόσο ο Λαμάρκους Όλντριτζ δεν εμφανίζει τάσης φυγής. Το αντίθετο μάλιστα, καθώς ο ψηλός της ομάδας του Σαν Αντόνιο είναι αισιόδοξος ότι η ομάδα θα ξαναβρεί τον δρόμο της σύντομα.

«Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έχουμε πολύ ταλαντούχα ομάδα, περισσότερο από πέρσι, και ανυπομονώ να παίξουμε όλοι μαζί. Αποκτήσαμε τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, που θα μας κάνει καλύτερους. Είναι χαρούμενος που βρίσκεται μαζί μας και έχει μεγάλο κίνητρο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο βετεράνος «ψηλός».

Ενώ για το ενδεχόμενο να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα του Τέξας είπε: «Σίγουρα, είναι πιθανό. Υπέγραψα νέο συμβόλαιο και αυτό δείχνει ότι είμαι χαρούμενος εδώ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ