Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ντουράντ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ντουράντ

O 29χρονος σούπερ σταρ των Warriors, έδωσε τις δικές του απαντήσεις... περί παραμονής στην πολιτεία της Καλιφόρνια και τους Golden State.

Ο δύο φορές πρωταθλητής και MVP (2017,2018) με τους Golden State Warriors, Κέβιν Ντουράντ δεν θέλησε να πει τίποτα σχετικά με την free agency το καλοκαίρι του 2019, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα… ανοιχτά.

«Είναι κάποια πράγματα που θέλεις να τα κοιτάς χρόνο με τον χρόνο. Θα μπορούσα εύκολα να υπογράψω πολυετές συμβόλαιο, αλλά ήθελα να πάω χρονιά-χρονιά και όπου με βγάλει. Η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ συναρπαστική για ένα. Θα δούμε τι θα γίνει του χρόνου…» αρκέστηκε να πει ο 29χρονος φόργουορντ.

Ο Ντουράντ, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα των Warriors και την περσινή σεζόν, με περίπου 27 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ κατά μέσο όρο σε 68 αναμετρήσεις στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

 Οι δηλώσεις τους όμως… άνοιξαν «τον ασκό του Αιόλου», με φημολογίες να τον εμπλέκουν με το.. Los Angeles και τους Lakers , όπως και με την… Washington και τους Wizards προκειμένου να αγωνιστεί στην ομάδα της γενέτειρας πατρίδας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ