
Οι Μαϊάμι Χιτ δεν το βάζουν κάτω και πιέζουν τους Μπακς για την απόκτηση του Αντετοκούνμπο, την ώρα που τα «ελάφια» δεν δείχνουν να βιάζονται.
Σε κάτι λιγότερο από τέσσερις ώρες (22:00 ώρα Ελλάδος) εκπνέει η προθεσμία για τις ανταλλαγές στο ΝΒΑ, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμένει στο προσκήνιο και διάφορες ομάδες να κάνουν την ύστατη προσπάθεια για να πείσουν τους Μιλγουόκι Μπακς να τον παραχωρήσουν.
Ένας από τους οργανισμούς αυτούς είναι οι Μαϊάμι Χιτ, οι οποίοι αποτελούν ένα από τα φαβορί για να τον κάνουν δικό τους. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Μπράιαν Γουίντχορστ του ESPN, ο σύλλογος της Φλόριντα βελτιώνει συνεχώς τις προσφορές του για τον Greek Freak, πιέζοντας για το πολυπόθητο «ναι».
The Miami Heat still believe they have a chance at Giannis Antetokounmpo, and they’re working hard to improve their offer before the deadline, per @WindhorstESPN pic.twitter.com/cNMR1UWzLp
— NBACentral (@TheDunkCentral) February 5, 2026
Παράλληλα, ο έγκριτος αναλυτής υποστηρίζει ότι ο Έλληνας σούπερ σταρ εξακολουθεί να μην έχει ζητήσει επίσημα ανταλλαγή, ενώ την ίδια ώρα οι Μπακς δεν έχουν λάβει κάποια προσφορά που να τους έχει ικανοποιήσει για να επιτρέψουν ένα ενδεχόμενο deal.
Giannis Antetokounmpo is not pushing the Bucks behind the scenes to trade him today, and no trade offer has blown them away, per @WindhorstESPN.
It appears momentum is heavily shifting to Giannis staying in Milwaukee now until the summer. pic.twitter.com/eArpN17rwM
— Evan Sidery (@esidery) February 5, 2026
Άλλωστε θυμίζουμε πως ο Σαμς Σαράνια είχε ξεκαθαρίσει ότι τα «ελάφια» δεν… καίγονται και κάλλιστα θα μπορούσαν να περιμένουν μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.



















