
Ο Μπιλ Σίμονς θεωρεί λάθος την παραμονή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς και το είπε ξεκάθαρα...
Την αντίθεσή του με την παραμονή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς εξέφρασε ο Μπιλ Σίμονς.
Ο εκ των κορυφαίων αναλυτών του NBA μάλιστα, θεωρεί πως ο Έλληνας σούπερ σταρ δεν πίεσε όσο θα έπρεπε για να αποχωρήσει από το Μιλγουόκι.
Διαβάστε επίσης: Δύο αλλαγές και μια επιστροφή στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού: Το τρικ στον «1»
Όσα είπε ο Σίμονς:
«Γιάννη, τι κάνεις; Φύγε από εκεί! Δεν είχες μια σοβαρή πορεία στα playoffs με τους Μπακς από το 2022. Σπατάλησες μια ολόκληρη τετραετία playoffs. Θα μπορούσες να το αλλάξεις αυτό φέτος και το μόνο που έπρεπε να κάνεις ήταν να πεις ‘απαιτώ να γίνω ανταλλαγή.
Έκλεισα τον κύκλο μου, παραχωρήστε με!’. Πλέον είναι σε χειρότερη θέση. Έπρεπε να τους πιέσει να φύγει. Θα μπορούσε να παίξει στα playoffs με μια καλή ομάδα φέτος. Δεν το έκανε και πέταξε άλλη μια σεζόν στα σκουπίδια. Έδωσε στους Μπακς το πρωτάθλημα, αλλά είναι ώρα να φύγει».



















