Τόμπσον: «Οι Σέλτικς μας καθρεφτίζουν απόλυτα»

Τόμπσον: «Οι Σέλτικς μας καθρεφτίζουν απόλυτα»

Ο Κλέι Τόμπσον σε δηλώσεις του, ανέφερε τους λόγους που βλέπει τους Μπόστον Σέλτικς ως τους βασικότερους ανταγωνιστές των πολεμιστών στη Λίγκα.

Οι Κέλτες του Μπραντ Στίβενς, παρουσιάζουν μια σταθερή άνοδο τα τελευταία χρόνια. Το μπασκετικό αυτό προτζεκτ, μεγαλώνει ολοένα και πέρσι έφτασε μια ανάσα από τους Τελικούς της Λίγκας. Έφτασαν μέχρι τους Τελικούς της Ανατολής, με ένα ρόστερ… λειψό καθώς απουσίαζαν ο βασικός γκαρντ της ομάδας (Καϊρί Ίρβινγκ) και ο βασικός σουτέρ-σμολ φόργουορντ (Γκόρντον Χέιγουορντ), αμφότεροι επιπέδου All Star. Εκεί βρήκαν μπροστά τους όμως τον ανυπέρβλητο ΛεΜπρον Τζέιμς και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, οι οποίοι πέρασαν για άλλη μια φορά στους Τελικούς και αντιμετώπισαν τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Οι Πολεμιστές είναι μια εν εξελίξει δυναστεία στο αμερικάνικο μπάσκετ και έχει όλα τα στοιχεία για να συνεχίσει για τα επόμενα χρόνια να βρίσκεται στην κορυφή. Ένα από τα… ιδρυτικά στελέχη της, ο ένας εκ των Splash Brothers, Κλέι Τόμπσον, μίλησε στην εκπομπή του ESPN «The Jump» και ανέφερε πως η ομάδα που υπολογίζει περισσότερο λόγω των σωματικών και ποιοτικών χαρακτηριστικών της είναι οι Μπόστον Σέλτικς:

«Από την Ανατολή μου αρέσει πολύ η Βοστώνη. Έχουν μια πάρα πολύ καλή και νεανική ομάδα. Από τον άσο μέχρι το πέντε. Είναι μια ομάδα που καθρεφτίζει εμάς απόλυτα εξαιτίας των σωματικών της προσόντων. Έχει παίκτες που μπορούν να σουτάρουν, αλλά και να παίξουν άμυνα και όλοι βλέπουν το παιχνίδι χωρίς ίχνος εγωισμού. Πιστεύω πως θα είναι μια ομάδα που θα ανταγωνιστούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ