Πουλάνε σαν… τρελοί οι Λέικερς του ΛεΜπρον

Πουλάνε σαν… τρελοί οι Λέικερς του ΛεΜπρον

Το έτσι και αλλιώς δυνατό brand name των Λέικερς δείχνει να έχει γιγαντωθεί από τον ερχομό του ΛεΜπρον Τζέιμς και τις προσδοκίες που αυτός έχει δημιουργήσει.

Ανεξαρτήτου τελικής έκβασης, την οποία θα κρίνει η βαθμολογία και το ποσοστό νικών/ηττών, το μπασκετικό project που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Λος Άντζελες και αφορά ην επαναφορά των Λέικερς στην κορυφή του ΝΒΑ, παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον τόσο για τους ειδικούς όσο και για τους φίλους του αθλήματος.

«Αλατοπίπερο» στην προσπάθεια αυτή είναι η έλευση του mega star της Λίγκας και καλύτερου εν ενεργεία παίκτη, ΛεΜπρον Τζέιμς. Ο κόσμος έχει… ψηθεί και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως τα 6 φιλικά προετοιμασίας για την pre season των Λιμνανθρώπων βρίσκονται πολύ κοντά στο sold out!

Οι Λέικερς θα δώσουν παιχνίδια τόσο εντός έδρας όσο και σε ουδέτερα γήπεδα, ενώ δύο από αυτά θα είναι κόντρα στους πρωταθλητές Γουόριορς. Ωστόσο όπως φαίνεται ο ΛεΜπρον θα συμμετάσχει από ελάχιστα έως καθόλου στα ματς αυτά, καθώς δεν κρίνεται σκόπιμη η επιβάρυνση αυτή για τον 33χρονο φόργουορντ.

Άλλωστε και πέρσι, σε μια σούπερ σεζόν με απίστευτες εμφανίσεις, αγωνίστηκε σε μόλις ένα ματς των Καβαλίερς στην pre season, πριν ολοκλήρωση τη σεζόν φτάνοντας στους τελικούς της Λίγκας και μη χάνοντας ούτε ματς! Όπως ανέφερε και ο ίδιος άλλωστε ενδεικτικά:

«Δεν ξέρω ακόμα αν θα αγωνιστώ. Δεν χρειάζομαι φιλικά παιχνίδια σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου για να είμαι έτοιμος. Αισθάνομαι σπουδαία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ