Χόρνετς – Σέλτικς 104-97

Χόρνετς – Σέλτικς 104-97

Με 7 παίκτες να σκοράρουν διψήφιο αριθμό πόντων, η Σάρλοτ επικράτησε της Βοστόνης με 104-97

Σάρλοτ Χόρνετς και Μπόστον Σέλτικς αναμετρήθηκαν ανοίγοντας την αυλαία της preseason. Οι «σφήκες» αναδείχτηκαν νικήτριες στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας, απέναντι στο πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην Ανατολική περιφέρεια, με 104-97.

Οι Χόρνετς έχοντας επιθετικοί πολυφωνία με 7 παίκτες να φτάνουν σε διψήφιο αριθμό πόντων, κατάφεραν να ανεβάσουν την απόδοση τους και να ανατρέψουν το εις βάρος τους 60-45 του ημιχρόνου. Οι παίκτες της Βοστόνης ήταν κακοί πίσω από τη γραμμή των τριών πόντων έχοντας 9/47 προσπάθειες. Για τους «κέλτες» βασικός ξεκίνησε ο Γκόρντον Χέιγουορντ αγωνιζόμενος μετά από σχεδόν έναν χρόνο, ενώ και ο Ίρβινγκ αγωνίστηκε βασικός επιστρέφοντας από τον τραυματισμό που του στέρησε τη συμμετοχή στα κρίσιμα παιχνίδια της περσινής post season.

Για τους νικητές ξεχώρισαν ο Τζέρεμι Λαμπ με 15 πόντους, ο Νίκολας Μπατούμ με 10 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ και ο ηγέτης της ομάδας Κέμπα Γουόκερ με 12 πόντους. Από τους Σέλτικς κορυφαίος ήταν ο Μάρκους Μόρις σκοράροντας 12 πόντους ερχόμενος από τον πάγκο ενώ και οι Τέρι Ροζίερ και Τζέιλεν Μπράουν πρόσθεσαν από 11 και 14 πόντους αντίστοιχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ