Σάρωσαν τα βραβεία του μήνα στο ΝΒΑ οι αήττητοι Σπερς (pic, vid)

Σάρωσαν τα βραβεία του μήνα στο ΝΒΑ οι αήττητοι Σπερς (pic, vid)

Ο Φεβρουάριος αποδείχθηκε ο τέλειος μήνας για τους Σαν Αντόνιο Σπερς, με αποτέλεσμα να σαρώσουν τα βραβεία και να κάνουν κάτι που δεν έχει ξαναγίνει.

Ο Φεβρουάριος ολοκληρώθηκε και το ΝΒΑ αποφάσισε να απονείμει τα βραβεία του μήνα, με τους Σαν Αντόνιο Σπερς να είναι η ομάδα που… σάρωσε στη Δυτική Περιφέρεια, μετά και την ξέφρενη πορεία τους παραμένοντας αήττητοι τις 28 αυτές μέρες με ρεκόρ 11-0!

Έτσι, ήρθαν και τα βραβεία για να επιβεβαιώσουν την κυριαρχία τους. Συγκεκριμένα, ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε ο παίκτης του μήνα και ο καλύτερος αμυντικός για τον Φεβρουάριο, με τον Ντίλαν Χάρπερ να είναι ο κορυφαίος νέος παίκτης του μήνα, ενώ ο Μιτς Τζόνσον πήρε το βραβείο για τον προπονητή του μήνα.

Η τρίτη φορά και το μοναδικό επίτευγμα των Σπερς

Αυτή ήταν μόλις η τρίτη φορά στην ιστορία του ΝΒΑ που μία ομάδα σαρώνει όλα τα διαθέσιμα βραβεία, με τους Τορόντο Ράπτορς το 2007 (Κρις Μπος, Αντρέα Μπαρνιάνι, Σαμ Μίτσελ) και Νιου Γιορκ Νικς το 2013 (Καρμέλο Άντονι, Κρις Κόουπλαντ, Μάικ Γούντσον) να είναι οι άλλες δύο.

Βέβαια τότε τα βραβεία ήταν τρία (καλύτερος παίκτης, καλύτερος νέος παίκτης, καλύτερος προπονητής), ενώ πλέον είναι τέσσερα αφού από πέρσι έχει προστεθεί και αυτό του καλύτερου αμυντικού. Έτσι τα «σπιρούνια» είναι πια η πρώτη ομάδα στην ιστορία της λίγκας που τα… μαζεύει όλα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ