Ουόλ: «Αν δεν πάρω πρωτάθλημα, θα είμαι αποτυχημένος»

Την πεποίθηση ότι αν δεν κατακτήσει κάποιο πρωτάθλημα τα επόμενα χρονιά θα θεωρήσει τον εαυτό του αποτυχημένο, εξέφρασε ο Τζόν Ουόλ.


Ουόλ: «Αν δεν πάρω πρωτάθλημα, θα είμαι αποτυχημένος» | to10.gr

Τον μεγάλο στόχο της καριέρας του τόνισε ο Τζόν Ουόλ, ο οποίος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος. Ο 28χρονος All Star παίκτης ετοιμάζεται για την ένατη χρονιά του στο «μαγικό» κόσμο του ΝΒΑ, όλες με τις φανέλες των Ουίζαρντς και ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να τελειώσει την πλούσια του σταδιοδρομία του χωρίς να έχει κατακτήσει κάποιο δαχτυλίδι πρωταθλητή γιατί θα θεωρεί τον εαυτό του αποτυχημένο.

Ο Αμερικανός πόιντ-γκάρντ έχει παίξει τέσσερις φορές στα play-offs και τρεις φορές στον δεύτερο γύρο αλλά ποτέ δεν έχει βρεθεί στους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας.

Πιο αναλυτικά, ο Τζόν Ουόλ υποστήριξε: «Θέλω να έχω μία καλή καριέρα. Αν δεν πάρω το δαχτυλίδι του πρωταθλητή, τότε η καριέρα μου θα είναι μία αποτυχία.Όλοι λένε ότι δεν μπορούμε να περάσουμε τον δεύτερο γύρο των playoffs. Φτάνουμε εκεί αλλά δεν προχωράμε. Δεν θέλω να είμαι ο τύπος που θα προκρίνομαι στον δεύτερο γύρο αλλά όχι στους Τελικούς της περιφέρειας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο