Γκόρντον Χέιγουορντ, η επιστροφή (vid)

Γκόρντον Χέιγουορντ, η επιστροφή (vid)

Ο πιο άτυχος παίκτης του ΝΒΑ τη χρονιά που μας πέρασε, ο Γκόρντον Χέιγουορντ των Μπόστον Σελτικς, ετοιμάζεται για την επιστροφή του στα παρκέ μετά από ένα χρόνο απουσίας λόγω σοβαρού τραυματισμού.

Ο Γκόρντον Χέιγουορντ μετά από 7 σερί σεζόν στους Γιούτα Τζαζ, εξελίχθηκε σαν ένας franchise player για τους Μορμόνους. Στα 26 του και έχοντας κάνει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του με 21.9 πόντους, 1 κλέψιμο, 5,4 ριμπάουντ και 3,5 ασίστ αποφάσισε να κάνει το μεγάλο άλμα.

Πήγε στους Μπόστον Σέλτικς για να γίνει μέλος της νέας Big 3 των Κελτών μαζί με τους Αλ Χόρφορντ και Καϊρί Ίρβινγκ. Οι προσδοκίες και η ανυπομονησία ήταν μεγάλη, αλλά ο Χέιγουρντ στάθηκε απίστευτα άτυχος. Στο ντεμπούτο του άντεξε μόλις 5’ προτού τραυματιστεί πολύ σοβαρά και χάσει όλη τη σεζόν.

Μετά από μια πολύ επίπονη περίοδο ανάρρωσης, αποθεραπείας και αποκατάστασης ο 28χρονος σουτέρ είναι και πάλι έτοιμος να ριχτεί στη μάχη και να οδηγήσει μαζί με τους άλλους δύο all star συμπαίκτες τους τους εξαιρετικά φιλόδοξους Κέλτες στους Τελικούς της Περιφέρειας και γιατί όχι και σε αυτούς του ΝΒΑ.

Το χρονικό αυτής της επιστροφής κατέγραψε και αφηγείται σε ντοκιμαντέρ το «The Players’ Tribune», με το πρώτο επεισόδιο να αναμένεται να βγει στον αέρα λίγες μέρες πριν την έναρξη της σεζόν, στις 8/10.

Δείτε το trailer:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ