Αμφίβολος για την πρεμιέρα του ΝΒΑ ο Νοβίτσκι

Αμφίβολος για την πρεμιέρα του ΝΒΑ ο Νοβίτσκι

Η regular season του ΝΒΑ αρχίζει σε λίγες εβδομάδες, όμως ο Ντιρκ Νοβίτσι είναι πιθανό να την χάσει λόγω ενός τραυματισμού, ο οποίος τον έχει αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης σε όλη την προετοιμασία.

Με τους χειρότερους οιωνούς έχει ξεκινήσει η φετινή χρονιά για τους Ντάλας Μάβερικς, καθώς ο Ντιρκ Νοβίτσκι δεν έχει μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς στη pre-season του ΝΒΑ και από ότι φαίνεται είναι πολύ πιθανό να χάσει την πρεμιέρα της regular season του πρωταθλήματος με τους Φοίνιξ Σανς.

Ο Γερμανός άσος δεν έχει προπονηθεί καθόλου με την ομάδα του Ρικ Καρλάιλ με την υπόλοιπη ομάδα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και η συμμετοχή τους στα πρώτα ματς της σεζόν είναι αμφίβολη. Πάντως, ο τραυματισμός του Νοβίτσκι έχει έρθει την χειρότερη στιγμή, καθώς η ομάδα του Τέξας θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στο ΝΒΑ, μετά και από την απόκτηση του Λούκα Ντόντσιτς.

Παρόλο αυτά, ο προπονητής του Ντάλας έχει αναφερθεί σε τι κατάσταση είναι ο Νοβίτσκι λέγοντας: «Έχει κάνει πρόοδο, αλλά δεν είμαστε σε θέση να πούμε ποια θα είναι η ημερομηνία επιστροφής του στη δράση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ