Αντετοκούνμπο: «Τεστ με τους Μπουλς, να είμαστε καλοί τον Απρίλιο»

Αντετοκούνμπο: «Τεστ με τους Μπουλς, να είμαστε καλοί τον Απρίλιο»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στους Μπουλς για τη pre-season του ΝΒΑ, ενώ τόνισε και τους στόχους των Μπάκς για τη φετινή χρονιά.

Οι Μιλγουόκι Μπάκς αντιμετωπίζουν στο πρώτο τους αγώνα για τη pre-season τους Σικάγο Μπουλς, σε ένα παιχνίδι που θα εγκαινιαστεί η νέα έδρα των «ελαφιών» το «Fiserv Forum».

Έτσι, για το επικείμενο παιχνίδι μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος τόνισε: « Απέναντι στους Σικάγο Μπουλς θα είναι ένα τεστ για μας. Σε κάθε ματς πρέπει να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι. Γιατί αυτό που μετράει είναι να είμαστε καλοί τον Απρίλιο, τον Μάιο και τον Ιούνιο. Ωραίες οι προπονήσεις, ωραίο το training camp ωστόσο είναι διαφορετικά όταν φοράνε οι αντίπαλοί σου διαφορετική φανέλα. Έχουμε δουλέψει καλά, παίζουμε ωραίο μπάσκετ και ελπίζω πλέον να το βγάλουμε και στο παρκέ».

Στη συνέχεια ο «Greek Freak» μίλησε για τους στόχους της ομάδας του λέγοντας: ««Πρέπει να βλέπουμε τα πάντα μέρα με τη μέρα. Ούτε να λέμε να περάσουμε στον δεύτερο γύρο των playoffs, ούτε να λέμε ότι πάμε για τους τελικούς της Ανατολής. Απλά πρέπει να παίζουμε το καλύτερό μας μπάσκετ την κατάλληλη στιγμή»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ