Αυτός ο παίκτης είναι η… καψούρα του ΛεΜπρον στους Λέικερς

Αυτός ο παίκτης είναι η… καψούρα του ΛεΜπρον στους Λέικερς

Μπορεί να βρίσκεται λίγο μόνο καιρό στο Λος Άντζελες και τους Λέικερς αλλά ο ΛεΜπρον Τζέιμς έχει ήδη ξεχωρίσει έναν παίκτη πιο πολύ από τους άλλους συμπαίκτες του.

Οι Λέικερς έχουν μια πολύ καλή φουρνιά νέων ανερχόμενων παικτών για να πλαισιώσει τον ΛεΜπρον και τους άλλους έμπειρους παίκτες (ΜακΓκι, Ρόντο, Μπίσλι), με τα ονόματα των Λόνζο Μπολ, Κάιλ Κούζμα, Μπράντον ίνγκραμ και Ίβιτσα Ζούμπατς.

Ο Τζέιμς όμως όπως ανέφερε ξεκάθαρα σε συζήτηση που είχε με τον Κρις Χέινς του Fox Sports, είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με έναν από τους νέους συμπαίκτες του. Ο λόγος για τον Μπράντον Ίνγκραμ τον οποίο βλέπει ικανό για μεγάλα πράγματα στο πλευρό του αλλά και στην γενικότερη καριέρα του στο ΝΒΑ:

«Συνάντησα τον ΛεΜπρόν μετά το τέλος του τελευταίου αγώνα των Λέικερς και διαρκώς μου μιλούσε για έναν παίκτη. Μου είπε πως ο Ίνγκραμ έχει όλο το πακέτο για να πετύχει. Όταν τον ρώτησα αν ο Ίνγκραμ μπορεί να γίνει ο δικός του Πίπεν, η απάντηση του ήταν ξεκάθαρη. Μου είπε πως μπορεί και πως έχει όλες τις ικανότητες για να γίνει ξεχωριστός παίκτης στο ΝΒΑ».

Ο Ίνγκραμ προετοιμάζεται για την τρίτη σεζόν του στη Λίγκα αλλά και τους Λιμνάνθρωπους, με τη σεζόν που μας πέρασε να κάνει ιδιαίτερα ενθαρρυντικές εμφανίσεις έχοντας στα 59 ματς που αγωνίστηκε, 16,1 πόντους, 3,9 ασίστ και 5,3 ριμπάουντ σε 31 σχεδόν λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ