Κρις Πολ: «Είναι απίστευτη η ασέβεια προς το πρόσωπο του Καρμέλο Άντονι»

Κρις Πολ: «Είναι απίστευτη η ασέβεια προς το πρόσωπο του Καρμέλο Άντονι»

Την άποψη ότι η κριτική που ασκείται στο πρόσωπο του Καρμέλο Άντονι δείχνει ασέβεια προς το πρόσωπο του εξέφρασε ο άσος των Ρόκετς, Κρις Πολ.

Την πεποίθηση ότι η κριτική που γίνεται στο πρόσωπο του Καρμέλο Άντονι είναι άδικη, εξέφρασε ο Κρις Πολ σε δηλώσεις που παραχώρησε στο «The Jump».

Ο συμπαίκτης του στους Χιούστον Ρόκετς έχει βρεθεί στο στόχαστρο αρκετών δημοσιογράφων και ο Πολ τονίζει ότι δείχνουν ασέβεια προς το πρόσωπο του λέγοντας: «Προφανώς είμαι προκατειλημμένος επειδή ο Καρμέλο είναι ένας από τους στενότερους φίλους μου. Αλλά, ξέρετε, η ασέβεια που του δείχνουν μερικές φορές είναι απίστευτη! Ξέρετε τι εννοώ; Για μας όμως, το να έχουμε στην ομάδα μας έναν από τους καλύτερους παίκτες που έχουν παίξει ποτέ ήταν μία προφανής επιλογή».

Στη συνέχεια ο άσος των Ρόκετς σχολίασε και το τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του με τον Καρμέλο στο ρόστερ υποστηρίζοντας: «Επαφίεται σε μας, μερικούς από τους πιο έξυπνους παίκτες, να βρούμε τον τρόπο να βγει σωστό το όλο θέμα. Με τον “Μέλο” θα παίξουμε απλό μπάσκετ. Αν είσαι ελεύθερος θα σουτάρεις. Αν όχι, τότε θα πασάρεις ή θα διεισδύσεις. Θα είναι διασκεδαστικός ο τρόπος που θα παίξουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ