«Γη και ύδωρ» προσφέρουν για Ντέιβις οι Σέλτικς – Στο κόλπο και ο Ίρβινγκ

«Γη και ύδωρ» προσφέρουν για Ντέιβις οι Σέλτικς – Στο κόλπο και ο Ίρβινγκ

Οι Μπόστον Σέλτικς είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν τον Άντονι Ντέιβις των Πέλικανς και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να δελεάσουν παίκτη και ομάδα, ώστε ο Φρύδιας να γίνει κάτοικος Βοστώνης.

Η Βοστώνη και ο κόουτς Μπραντ Στίβενς παρουσιάζουν ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα μπασκετικά πρότζεκτ στο ΝΒΑ. Τα πιτσιρίκια των Κελτών πλέον μεγάλωσαν και φαίνονται έτοιμα να κάνουν το επόμενο βήμα. Να κυριαρχήσουν στην Ανατολή και να αμφισβητήσουν την… ηγεμονία των Γουόριορς στο ΝΒΑ.

Για να γίνει αυτό όμως εκτός από το εξαιρετικό ήδη υπάρχον υλικό, είναι απαραίτητη και η προσθήκη μερικών παικτών που θα εκτοξεύσουν την Ιστορική ομάδα και πάλι στην κορυφή, μαζί με τους Χόρφορντ, Χέιγουoρντ και Ίρβινγκ. Ένα από αυτούς είναι και ο σέντερ των Νιου Όρλνινς Πέλικανς, Άντονι Ντέιβις

Ο Άντονι Ντέιβις είναι ένας από τους καλύτερους ψηλούς στο ΝΒΑ. Ο 25χρονος προετοιμάζεται για την 7η σεζόν του στο ΝΒΑ και τα νούμερά του παρουσιάζουν συνεχή βελτίωση. Είναι κυρίαρχος και στις δύο πλευρές του παρκέ και η προσφορά του σε σκορ, ριμπάουντ και άμυνα είναι σημαντική. Χαρακτηριστικό είναι πως πέρσι σε σύνολο 75 παιχνιδιών στη regular season προσέφερε 28,1 πόντους, 11,1 ριμπάουντ, 2,3 ασίστ, 1,5 κλεψίματα και 2,6 μπλοκ σε 36,4 λεπτά που έμενε στο παρκέ ανά ματς.

Για αυτό λοιπόν οι Σέλτικς θέλουν πολύ να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Αλλά ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τους Πελεκάνους μέχρι το 2021. Για αυτό λοιπόν ο Μπραντ Στίβενς προσπαθεί να δελεάσει τους Πέλικανς να πουν ναι στο trade, χρησιμοποιώντας μερικούς πολύ αξιόλογους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ σύμφωνα με την της ιστοσελίδας «The Athletic». Ο Μόνος από τους νεαρούς που εξαιρείται είναι ο Τζέισον Τέιτουμ. Από εκεί και πέρα όμως παίζουν δυνατά τα ονόματα των Τζέιλεν Μπράουν, Μάρκους Σμαρτ, Τέρι Ροζίερ και Ρόμπερτ Γουίλιαμς σε συνδυασμό με ορισμένα μελλοντικά draft picks.

Στο παιχνίδι έχει μπει από την άλλη και ο Καϊρί Ίρβινγκ ο οποίος προσπαθεί να πείσει τον Ντέιβις να γίνει κάτοικος Βοστώνης. O Uncle Drew σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τζέι Κινγκ βρίσκεται ήδη σε επαφές με τον συμπαίκτη του στην Team USA και φίλο του, Άντονι Ντέιβις, για να τον πείσει να γίνουν συμπαίκτες το ερχόμενο καλοκαίρι και να αλλάξουν για τα καλά τις ισορροπίες στο ΝΒΑ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ