Μπακς – Τίμπεργουλβς 125 – 107

Μπακς – Τίμπεργουλβς 125 – 107

Οι Μπακς έχουν ξεκινήσει πολύ δυνατά στην preseason καθώς διπλασίασαν τις νίκες τους αυτή τη φορά απέναντι στους Τίμπεργουλβς με 125-107, έχοντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε εξαιρετική «διπλή» βραδιά.

Οι Μπακς πέτυχαν τη νίκη επί των Τίμπεργουλβς με 125-107 στο δεύτερο φιλικό τους παιχνίδι για την preseason δείχνοντας πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση ενόψει της έναρξης της σεζόν στο ΝΒΑ. Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν εξαιρετική στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, με τον Greek Freak να είναι αυτός που οδήγησε τα ελάφια στην άνετη επικράτηση.

Συγκεκριμένα, ο Αντετοκούνμπο σε 27 λεπτά είχε 21 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 μπλοκ και ήταν αυτός που ξεχώρισε προσφέροντας μάλιστα ουσία αλλά και θέαμα με κάποια όμορφα καρφώματα, ενώ άξιοι συμπαραστάτες του Έλληνα φόργουορντ ήταν ο Γουντ ο οποίος είχε 14 πόντους κι ο Μίντλετον 13, με τον Μπρόγκτον να συμπληρώνει άλλους 12 πόντους σε μια καλή βραδιά για την ομάδα του Μάικ Μπουντενχόλζερ. Από την άλλη, για τη Μινεσότα που εμφανίστηκε η αλήθεια είναι κατώτερη των περιστάσεων κορυφαίος ήταν ο Τάουνς με 33 πόντους και ήταν και ο πρώτος σκόρερ στο παιχνίδι, ενώ ακόμα μάζεψε κι άλλα 12 ριμπάουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ