Φιλαδέλφεια – Ντάλας 112-115

Φιλαδέλφεια – Ντάλας 112-115

Με τον Λούκα Ντόντσιτς να πραγματοποιεί άλλη μία πολύ καλή εμφάνιση οι Μάβερικς επικράτησαν των Σίξερς με 115-112. Θετική εμφάνιση και από τον Κώστα Αντετοκούνμπο.

Ο Λούκα Ντόντσιτς κάθε φορά που αγωνίζεται αποδεικνύει ότι είναι έτοιμος για το άλμα στο ΝΒΑ και κάνει τους ανθρώπους των Ντάλας Μάβερικς να τρίβουν τα χέρια τους.

Ο Σλοβένος γκαρντ είχε ακόμη μία πολύ καλή εμφάνιση τα ξημερώματα της Τρίτης (9/10) στη νίκη του Ντάλας επί των Σίξερς με 115-112. Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης με 15 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας του, ενώ από την πλευρά των ηττημένων ο Τζοέλ Εμπίντ έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να νικήσει η Φιλαδέλφεια αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο νεαρός σέντερ σημείωσε 19 πόντους, κατέβασε 9 ριμπάουντ και μοίρασε 6 ασίστ αλλά δεν κατάφερε να σταματήσει την παρέα του Ντόντσιτς. Στο παιχνίδι αγωνίστηκε για 8 λεπτά και ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος μπορεί να σκόραρε μόλις ένα πόντο αλλά είχε δύο ριμπάουντ, τρεις ασίστ και μία τάπα χωρίς να υποπέσει σε κάποιο λάθος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ