Αντεντοκούνμπο: Ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας οι Μπακς του Γιάννη

Αντεντοκούνμπο: Ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας οι Μπακς του Γιάννη

Ρεκόρ με το καλημέρα στο νέο τους «σπίτι» τα «ελάφια». Μεγάλες προσδοκίες για τη φετινή σεζόν

Η νέα σεζόν του NBA αναμένεται εδώ και πολύ καιρό από τους φίλους των Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι έχουν πολλούς λόγους για αν είναι χαρούμενοι.

Πρώτον το μεγάλο αστέρι τους  Γιάννης Αντετοκούνμπο προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, με πολλούς να τον θεωρούν από τους βασικούς υποψήφιους για το βραβείο του MVP. Μάλιστα η «φυγή» του Λε Μπρον Τζέιμς στους Λος Άντζελες Λέικερς και τη δυτική περιφέρεια ανοίγει τον δρόμο στον Έλληνα σούπερ σταρ να αποκτήσει τον άτυπο τίτλο του «βασιλιά» της ανατολικής περιφέρειας.

Ακόμα, η μετακόμιση της ομάδας από το «Bradley Center» στο ολοκαίνουριο «Fiserv Forum» έχει εντυπωσιάσει τους οπαδούς των «ελαφιών», οι οποίοι θέλουν να στηρίξουν έμπρακτα την ομάδα τους περισσότερο από ποτέ.

Έτσι οι υποστηρικτές των Μπακς φρόντισαν να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια τους για τη νέα σεζόν, κάνοντας μάλιστα ρεκόρ πωλήσεων στα εισιτήρια διαρκείας.

Το ρεκόρ στην ιστορία του franchise το οποίο έστεκε από τη σεζόν 1988-89 ήταν 8.985 εισιτήρια, ωστόσο σύμφωνα με τη διοίκηση των «ελαφιών» οι πωλήσεις φέτος ξεπέρασαν τις 10.000.

Αξίζει να αναφερθεί ακόμα πως ενώ τη σεζόν 2017-18 η ομάδα του Ουισκόνσιν ήταν στην τελευταία θέση της σχετικής λίστας, πλέον βρίσκεται στην 11η θέση σημειώνοντας εντυπωσιακό άλμα 19 θέσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ