
Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ετοιμάζονται να προσφέρουν επέκταση στον Στεφ Κάρι, προκειμένου να μείνει στους «Πολεμιστές» τουλάχιστον έως το καλοκαίρι του 2029.
Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς θέλουν να κρατήσουν τον Στεφ Κάρι στο Σαν Φρανσίσκο μέχρι το τέλος της καριέρας του και ήδη ετοιμάζουν την επόμενη κίνησή τους.
Το συμβόλαιο του Αμερικάνου με τους Γουόριορς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2027 και όπως αποκάλυψε ο Μαρκ Στάιν, η ομάδα του Σαν Φρανσίσκο ετοιμάζει διετή επέκταση, η οποία θα τεθεί σε ισχύ από το 2027, θέλοντας να δεσμεύσει τον 38χρονο σούπερ σταρ του NBA για τα επόμενα δύο χρόνια με τον συνολικό ποσό να αγγίζει τα 140 εκατ. δολάρια.
Διαβάστε επίσης: Ποιος άλλος: «Ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ MVP της σεζόν για το NBA»
«Ο Στεφ Κάρι γίνεται διαθέσιμος για επέκταση συμβολαίου στα τέλη Αυγούστου και οι Γουόριορς είναι σίγουροι ότι θα καταλήξουν σε συμφωνία που θα επιτρέψει στον Κάρι να αποσυρθεί ως παίκτης των Γουόριορς», έγραψε χαρακτηριστικά ο Στάιν και συνέχισε:
«Το Γκόλντεν Στέιτ μπορεί να του προσφέρει διετή επέκταση αξίας σχεδόν 140 εκατομμυρίων δολαρίων. Παρόμοια με εκείνη που μπορεί να διεκδικήσει ο Τζέιλεν Μπράουν από τη Βοστώνη στα τέλη Ιουλίου».
Ο Κάρι εξακολουθεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο για τη σεζόν 2026-27, από την οποία αναμένεται να εισπράξει περίπου 62,5 εκατομμύρια δολάρια.



















