Giannis: «Κάποια στιγμή θα έρθουν και τα σουτ»

Giannis: «Κάποια στιγμή θα έρθουν και τα σουτ»

Την πεποίθηση ότι κάποια στιγμή θα έρθουν και τα σουτ τριών πόντων, εξέφρασε ο Γιάννη Αντετοκούνμπο σε δηλώσεις που παραχώρησε ο ίδιος.

Ένα από τα πιο αδύναμα σημεία του παιχνιδιού του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι αναμφισβήτητα το σουτ τρίων πόντων, ωστόσο ο «Greek Freak» έχει σκοπό να βελτιώσει και αυτό το κομμάτι, όπως τόνισε σε δηλώσεις τους στη Milwaukee Journal Sentinel.

Ο Έλληνας φόργουορντ αποκάλυψε τις οδηγίες του πρώην προπονητή του στους Μπακς, Τζέισον Κίντ, ενώ τόνισε και τι του έχει πει και ο νέος τεχνικός των «ελαφιών»,Μάικ Μπουντενχόλζερ για το εν λόγω θέμα.

Πιο αναλυτικά, ο Γιάννης υποστήριξε:

Για το αδύναμο σημείο του, τα τρίποντα: «Προσπαθούσα να δημιουργήσω φάσεις, αλλά φέτος θα σουτάρω. Δούλεψα πολύ. Κάθε μέρα νιώθω ολοένα και μεγαλύτερη άνεση. Θα σουτάρω περισσότερο και ελπίζω πως θα ευστοχήσω σε περισσότερα σουτ. Αν όχι, θα ακολουθήσει η επόμενη σεζόν, στην οποία ελπίζω ότι θα βελτιωθώ. Στο τέλος θα έρθουν και τα σουτ»

Για τις οδηγίες του Τζέισον Κιντ στα τρίποντα: «Νομίζω πως στη δεύτερή μου χρονιά μου είπε να μην σουτάρω. Προς το τέλος της τρίτης μου είπε να σουτάρω λίγο. Στην τέταρτη σεζόν με άφησε να σουτάρω και στην πέμπτη μου είπε ότι μπορώ να κάνω ό,τι θέλω. Ωστόσο, δεν ένιωθα άνετος. Είναι δύσκολο. Όταν απέχεις από το σουτ, είναι δύσκολο να το βρεις ξανά»

Για την άδεια που έχει από τον Μάικ Μπουντενχόλζερ: «Ο κόουτς μου είπε πως θέλει να σουτάρω. Τόνισε ότι δεν τον ενδιαφέρει αν θα ευστοχήσω ή όχι. Είναι περίεργο. Είναι, όμως, επιπλέον κίνητρο. Θα δουλέψω σκληρά στα σουτ τριών πόντων. Γνωρίζω ότι θα είμαι καλύτερος παίκτης σε ένα με δύο χρόνια από τώρα»

Τέλος, ο 23χρονος πόιντ-φόργουορντ κατέληξε: «Όταν μαρκάρω τον Κέβιν Ντουράντ, του αφήνω ένα περιθώριο, επειδή ξέρω ότι μπορεί να κάνει φάση ή να μπει στη ρακέτα, ενώ το ίδιο ισχύει για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Άρα πιστεύω θα με μαρκάρουν με τον ίδιο τρόπο, ακόμα και αν είμαι ελεύθερος στο τρίποντο. Γνωρίζω ότι μπορώ να φθάσω στο καλάθι όποτε θέλω, αλλά πρέπει να δημιουργήσω κάποιες φάσεις. Όταν είμαι ελεύθερος, πρέπει να σουτάρω»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ