Απόλυτη παραδοχή Τάουνς: «Αφήσαμε τον Γιάννη να μας διαλύσει»

Απόλυτη παραδοχή Τάουνς: «Αφήσαμε τον Γιάννη να μας διαλύσει»

Οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν των Τίμπεργουλβς με 143-121 με τον Αντετοκούνμπο να οργιάζει και με τη βοήθεια των συμπαικτών του να κάνουν ό,τι θέλουν την άμυνα των Λύκων.

Από την άλλη, το αντίπαλο δέος, ο Καρλ Άντονι Τάουνς που θεωρείται ένας από τους καλύτερους και πιο ανερχόμενους ψηλούς της Λίγκας, κινήθηκε σε πολύ ρηχά νερά σκοράροντας μόλις 8 πόντους. Μετά τη λήξη του ματς, μίλησε στις κάμερες και αφού είπε τα καλύτερα για τον Ανετοκούνμπο, τα… έχωσε για τα καλά στη ομάδα του, για να συγκεντρωθεί όσο είναι καιρός, ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης κόντρα στους Σπερς για την πρεμιέρα του NBA.

Αναλυτικά τα όσα ενδιαφέροντα είπε ο Ταουνς on camera:

«Θα χάσεις. Δεν έχει σημασία αν είσαι οι Ουόριορς ή οι Μπουλς του 1995/96. Θα χάσεις αλλά δεν μπορείς να γίνεσαι ρεζίλι με αυτόν τον τρόπο. Είναι απαράδεκτο. Δεν μείναμε ήρεμοι. Άρχισαν να βάζουν σουτ και άρχισαν να βγάζουν ενέργεια… ο Γιάννης, που προφανώς είναι σπουδαίος παίκτης και τον εκτιμώ για το ταλέντο του, αλλά τον αφήσαμε πάρα πολύ ελεύθερο να μας διαλύσει.

Ως ομάδα, δεν είναι κάτι που έκανε κάποιος προσωπικά, όλοι έπρεπε να τον μαρκάρουμε συνολικά. Βρήκαν ρυθμό τους βγήκαν τα σουτ και σούταραν ακόμα πιο πολύ και δεν τους σταματήσαμε. Τους αφήσαμε και τελειώσαμε με αυτό το σκορ. Δεν έχουμε άλλον χρόνο. Δεν έχουμε χρόνο να πούμε είναι pre season, δεν μετράει. Το μομέντουμ αυτό δεν είναι καλό για εμάς, είναι χάλια, πρέπει να το φτιάξουμε. Παίξαμε με τους Μπακς σήμερα και χωρίς παρεξήγηση μπροστά μας έχουμε την ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς. Πρέπει να βελτιωθούμε αν θέλουμε να κερδίσουμε στον Σαν Αντόνιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ