Έτοιμος να κατακτήσει και το ΝΒΑ ο Λούκα Ντόντσιτς (vid)

Έτοιμος να κατακτήσει και το ΝΒΑ ο Λούκα Ντόντσιτς (vid)

Ο Λούκα Ντόντιτς συμμετείχε κανονικά σε ολόκληρη την pre season των Ντάλας Μάβερικς και δείχνει έτοιμος να μπει στα βαθιά στην παρθενική του σεζόν στο ΝΒΑ. Ρίξτε μια ματιά στα highlights του και θα καταλάβετε.

Ο Λούκα Ντόντσιτς μοιάζει να το… τερμάτισε στην Ευρώπη. Αγωνίζεται στην ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης από το 2014, κατακτώντας τρεις φορές τη Λίγκα ACB (’15, ’16, ‘18) την Euroleague (2018) κατά τη οποία ανακηρύχθηκε MVP τόσο της κανονικής διάρκειας όσο και του Final 4, ενώ το καλοκαίρι του 2017 έγινε πρωταθλητής Ευρώπης στα γήπεδα της Τουρκίας με τους τρομερούς Σλοβένους.

Κάπως έτσι, μόλις στα 19 του λοιπόν, η μετακίνηση στο ΝΒΑ έμοιαζε το προδιαγεγραμμένο επόμενο βήμα. Επιλέχθηκε στο Νο.3 του draft στο NBA από τους Ατλάντα Χοκς και προετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στη Λίγκα με τους Ντάλας Μάβερικς. Εκεί φαίνεται να έχει εγκλιματιστεί πλήρως στις απαιτήσεις της Λίγκας (κυρίως σωματικά) κάτι που το δείχνουν και οι επιδόσεις του στα pre season παιχνίδια του Ντάλας στα οποία σκόραρε κατά μέσο όρο 15 πόντους, κατέβαζε 5 ριμπάουντ, μοίραζε 4,5 ασίστ και είχε 1,3 κοψίματα και 1,5 κλεψίματα ανά ματς, στα σχεδόν 30 λεπτά που έμενε στο παρκέ.

Επιδόσεις που μας κάνουν να ανυπομονούμε να τον δούμε σε δράση, να προσπαθεί ματς με το ματς, χρόνο με τον χρόνο να επιβεβαιώσει τις εκτιμήσεις που τον θέλουν να έχει τις ικανότητες να ξεπεράσει τον Νοβίτσκι (συμπαίκτης του στην τελευταία του χρονιά στο μπάσκετ) και να γίνει ο κορυφαίος Ευρωπαίος στο ΝΒΑ, όλων των εποχών.

Μέχρι τότε όμως, ας απολαύσουμε τα highlights του…

https://youtu.be/LHvAETTuBeU

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ