Με περιορισμό λεπτών θα αγωνίζεται ο Γκριν για τους Γουόριορς

Με περιορισμό λεπτών θα αγωνίζεται ο Γκριν για τους Γουόριορς

Προσέχουν για να έχουν οι Γκόλντεν Στειτ Γουόριορς που αναμένεται τουλάχιστον στην αρχή της σεζόν να χρησιμοποιήσουν με πολύ σύνεση τον Ντρέιμοντ Γκριν.

Ο 27χρονος Ντρέιμοντ Γκριν είναι από τους σημαντικότερους κρίκους της αλυσίδας στο οικοδόμημα του Στιβ Κερ. Μπορεί να είναι από τους λιγότερο… λαμπερούς και διαφημισμένους από την μαγική 5άδα των τρεις φορές πρωταθλητών ΝΒΑ, αλλά είναι ίσως ο σημαντικότερος. Δρα σαν… κόλλα στην ομάδα και την δίνει την απαραίτητη σκληράδα και αμυντική ένταση.

Ο Γκριν κάνει πολλά πράγματα στο παρκέ, γεγονός που το αποδεικνύουν τα νούμερά του. Πέρσι έπαιξε σε 70 ματς της regular season και είχε 11 πόντους, 7,6 ριμπάουντ, 7,3 ασίστ, 1,4 κλεψίματα και 1,3 κοψίματα ανά ματς στα 32,7 λεπτά που έμενε στο παρκέ. Εκτός αυτού προσέφερε αμέτρητες επιθετικές άμυνες, deflections και ενέργεια απαραίτητη στα αμυντικά πλάνα του κόουτς Κερ.

Ο προπονητής των πρωταθλητών είδε τον παίκτη του να τραυματίζεται στο γόνατο και να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό αυτό όλο το καλοκαίρι. Για αυτό λοιπόν και επειδή η σεζόν για το Γκόλντεν Στέιτ αναμένεται να έχει κοντά στα 100 ματς, προσανατολίζεται σε περιορισμένη χρήση του Γκριν για ένα μεγάλο μέρος παιχνιδιών στο ξεκίνημα της σεζόν για να αποφύγει την άσκοπη επιβάρυνση και την πιθανότητα υποτροπής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ