ΛεΜπρόν : «Θέλουμε το καλύτερο για τον Ρόουζ, ότι κι αν αποφασίσει»

ΛεΜπρόν : «Θέλουμε το καλύτερο για τον Ρόουζ, ότι κι αν αποφασίσει»

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μίλησε για την απόφαση που ενδέχεται να πάρει ο Ντέρικ Ρόουζ αναφορικά με την καριέρα του και τόνισε πως όλοι στους Καβαλίερς θέλουν το καλύτερο για τον Αμερικανό γκαρντ σε ότι κι αν αποφασίσει.

Δίπλα στον Ντέρικ Ρόουζ είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς σε ότι απόφαση και να πάρει, αναφορικά με το μέλλον του στο μπάσκετ.

Ο άτυχος πόιντ γκαρντ σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να βάλει τέλος στην καριέρα του, μιας και έχει κουραστεί από τους διαδοχικούς τραυματισμούς και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ρωτήθηκε για κατάσταση του.

Ο Ρόουζ εντάχθηκε το καλοκαίρι στους Καβαλίερς με στόχο να διεκδικήσει το πολυπόθητο δαχτυλίδι στο πλευρό του ΛεΜπρόν Τζέιμς ωστόσο όπως αναφέρει ο έγκριτος Adrian Wojnarowski‏ του ESPN, ο γκαρντ των Καβς βρίσκεται εκτός ομάδας και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Όπως μάλιστα λέγεται χαρακτηριστικά, ο Ρόουζ κουράστηκε από τους συνεχείς τραυματισμούς, κάτι που τον έχει ρίξει πνευματικά.

Ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ, άλλοτε παίκτης των Μπουλς και Νικς, έχει χάσει τα 11 από τα 18 ματς των Κλίβελαντ Καβαλίερς τη φετινή σεζόν, εξαιτίας των ενοχλήσεων που έχει στον αριστερό αστράγαλο.

«Θέλουμε το καλύτερο για αυτόν, ότι κι αν αποφασίσει να κάνει», είπε αρχικά ο ΛεΜπερόν, μετά τη νίκη με 100-99 των «Καβς» κόντρα στους Χόρνετς και συνέχισε:

«Στο τέλος της ημέρας, δεν μπορείς να αντικαταστήσεις τίποτα από την ευτυχία. Και προφανώς όλοι ξέρουμε τους τραυματισμούς που έχει αντιμετωπίσει σε όλη την καριέρα του. Ελπίζουμε να μην είναι αυτό το τέλος, αλλά εάν είναι, ήμουν χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να ξοδέψω μερικούς μήνες μαζί του και έβλεπα τον σπουδαίο πόιντ γκαρντ που ήταν. Στο τέλος της ημέρας, με καθαρό μυαλό, δεν μπορείς να το αλλάξεις. Θέλουμε το καλύτερο για τον Ντέρικ. Ανεξάρτητα από το αν θα επιστρέψει ή όχι, τον θέλουμε ως άτομο, ως άντρα, ως πατέρα, να είναι χαρούμενος με ότι απόφαση κι αν πάρει», είπε ο «Βασιλιάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ