Ιδιοκτήτης των Τίμπεργουλβς: «Ο Μπάτλερ θα αγωνιστεί στο 100% των δυνατοτήτων του»

Ιδιοκτήτης των Τίμπεργουλβς: «Ο Μπάτλερ θα αγωνιστεί στο 100% των δυνατοτήτων του»

Την άποψη ότι ο Τζίμι Μπάτλερ θα παίξει στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων του τη φετινή χρονιά , εξέφρασε ο ιδιοκτήτης των Τίμπεργουλβς,Γκλεν Τέιλορ.

Την πεποίθηση ότι ο Τζίμι Μπάτλερ θα προσφέρει τα μέγιστα αυτή τη χρονιά, εξέφρασε ο ιδιοκτήτης των Τίμπεργουλβς,Γκλεν Τέιλορ.

Ο 29χρονος σούτινγκ-γκάρντ ήθελε να αποχωρήσει από την Μινέσοτα μέσω κάποιας ανταλλαγής αυτό το καλοκαίρι γεγονός που είχε κάνει γνωστό στην διοίκηση των «λύκων». Ωστόσο, ο Μπάτλερ δεν βρήκε την ανταλλαγή που έψαχνε, με αποτέλεσμα να μείνει στους Τίμπεργουλβς και αυτήν την χρονιά.

Έτσι, ο Γκλέν Τέιλορ, μιλώντας στην «Star Tribune» τόνισε ότι ο σταρ του ΝΒΑ δεν θα έχει μειωμένη απόδοση, παρά το γεγονός που ήθελε να φύγει, αλλά θα δείξει τον καλύτερο εαυτό του στο φετινό πρωτάθλημα. Ωστόσο, ανεξαρτήτως τη χρονιά θα κάνει ο Μπάτλερ, ο Αμερικάνος γκάρντ δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του το επόμενο καλοκαίρι, γεγονός που το αποκάλυψε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης των Τίμπεργουλβς.

Πιο αναλυτικά, υποστήριξε: «Θα παίζει πάντα στο 100%! Αυτό θέλει να κάνει, αυτό ξέρει να κάνει.Μας το έχει ξεκαθαρίσει. Δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του το επόμενο καλοκαίρι. Από εκεί και πέρα εμείς ψάχνουμε κάποιο trade ώστε να αποκτήσουμε έναν-δυο παίκτες που θα μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ