Γκαρνέτ : «Καταλαβαίνω απόλυτα τον Μπάτλερ. Δεν έχει ιδέα από μπάσκετ ο Γκλεν Τέιλορ»

Γκαρνέτ : «Καταλαβαίνω απόλυτα τον Μπάτλερ. Δεν έχει ιδέα από μπάσκετ ο Γκλεν Τέιλορ»

Υπέρ του Μπάτλερ και κατά του ιδιοκτήτη της Μινεσότα τάχθηκε ο παλιός άσος των «λύκων» Κέβιν Γκαρνέτ.

Η νέα σεζόν του ΝΒΑ για τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς δεν ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς το κλίμα στα ενδότερα της ομάδας δεν είναι το καλύτερο μετά από «μπάχαλο» που έχει γίνει με την υπόθεση του Τζίμι Μπάτλερ.

Η πρόθεση του σούτινγκ γκαρντ των «λύκων» να φύγει από την ομάδα, εκτός από την αναστάτωση που δημιούργησε στους παίκτες, έφερε σε αντιπαράθεση τον προπονητή και πρόεδρο της ομάδας, Τομ Τίμποντο και τον ιδιοκτήτη των Τίμπεργουλβς Γκλεν Τέιλορ. Με τα σημερινά δεδομένα ο 29χρονος all star παραμένει στο ρόστερ και θα αγωνίζεται κανονικά, κατόπιν δηλώσεως και του ίδιου του αθλητή.

Για το ζήτημα που ταλαιπωρεί την ομάδα της Μινεσότα πήρε θέση και ο παλιός σταρ των Τίμπεγουλβς, Κέβιν Γκαρνέτ. Ο πρωταθλητής με τους Σέλτικς το 2008, τάχθηκε υπέρ του Μπάτλερ ενώ κατηγόρησε των ιδιοκτήτη της ομάδας χαρακτηρίζονταν τον «ανίδεο από μπάσκετ».

«Πραγματικά τον καταλαβαίνω απόλυτα τον Μπάτλερ. Και έχει να κάνει με τον Γκλεν (Τέιλορ), ο οποίος δεν έχει ιδέα από μπάσκετ. Το μόνο που ξέρει είναι πώς να βγάζει λεφτά, αλλά δεν ξέρει τίποτα από μπάσκετ. Δεν θα έλεγα πως είναι το καλύτερο μπασκετικό μυαλό στη Λίγκα» ήταν τα λόγια του Γκαρνέτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ