Χόρνετς-Μπακς 112-113

Χόρνετς-Μπακς 112-113

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι σε εξαιρετική κατάσταση οι Μπακς πέρασαν από την έδρα των Χόρνετς επικρατώντας με 113-112. Double-double για τον Γιάννη, χάρη σε δύο βολές του οποίου, «απέδρασαν» με το διπλό από την Σάρλοτ τα «Ελάφια».

Πρεμιέρα με νίκη για τους Μπακς στο NBA κόντρα στους Χόρνετς με 113-112, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο ηγέτης των «Ελαφιών» ήταν εξαιρετικός καθώς σε 35 λεπτά συμμετοχής είχε 25 πόντους, 18 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 1 κλέψιμο, ενώ πέτυχε και τις δύο βολές στο τέλος, με το σκορ στο 112-111, οι οποίες χάρισαν τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Μια νίκη που η αλήθεια είναι πως ήρθε πιο δύσκολα από όσο αρχικά φαινόταν, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν από την αρχή την διαφορά και να δείχνουν έτοιμοι για άνετο διπλό. Οι γηπεδούχοι όμως αντέδρασαν και με μπροστάρη τον Ουόλκερ πήραν και το προβάδισμα στην τελευταία περίοδο όπου προηγήθηκαν με 112-111 36 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του ματς. Και εκεί μίλησε ο Γιάννης που με τις δύο βολές έδωσε την πρώτη νίκη της χρονιάς στο Μιλγουόκι.

Πέραν του Αντετοκούνμπο που με 25 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, για τους Μπακς ξεχώρισαν επίσης οι Μίντλετον με 19, Μπλέντσο με 17 και Λόπεζ με 14 πόντους.

Για τους ηττημένους ο Ουόλκερ ήταν εκπληκτικός και πήγε να πάρει μόνος του το παιχνίδι, σταματώντας στους 41 πόντους ενώ τον ακολούθησε ο Μονκ που είχε 18 και ένα σημαντικό τρίποντο που μείωσε την διαφορά στον πόντο.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=pAls1oqlXcE

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ