Ρόκετς – Πέλικανς 112-131

Ρόκετς – Πέλικανς 112-131

Τρομερό ξεκίνημα για τους Πέλικανς που με ηγέτη των Άντονι Ντέιβις πέρασαν σαν σίφουνας από το Χιούστον επικρατώντας των Ρόκετς με 131-112.

Τι κι αν η αναμέτρηση των Ρόκετς με τους Πέλικανς είχε ξεκάθαρο φαβορί; Τι κι αν ο ενθουσιασμός στις κερκίδες του Toyota Center για την ομάδα του Χιούστον ήταν μεγάλος, η ομάδα της Νέας Ορλεάνης υπέταξε τις ρουκέτες μέσα στην έδρα του επικρατώντας με το επιβλητικό 131-112 και ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους τη φετινή σεζόν.

Οι Πέλικανς ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση ήταν πολύ καλύτερη καθ’όλη τη διάρκεια και νίκησαν σχετικά εύκολα μάλιστα καθώς ουδέποτε οι Ρόκετς μπόρεσαν να τους κοιτάξουν στα μάτια. Ηγέτης των φιλοξενούμενων ήταν ο εκπληκτικός Άντονι Ντέιβις με 32 πόντους, 16 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ σε εξαιρετική βραδιά βρέθηκε και ο Νίκολα Μίροτιτς με 30 πόντους.

Πέρα όμως από τους δύο, οι πελεκάνοι είδαν όλη την ομάδα τους σε μεγάλη βραδιά, διότι ο Ραντλ με 25, ο Μουρ που ακολούθησε με 21 πόντους και ο Πέιτον που πέτυχε το πρώτο triple double της χρονιάς έχοντας 10 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ ήταν εξαιρετικοί και συνέβαλλαν τα μέγιστα στην επικράτηση της ομάδας τους. Για τους ηττημένους ο Γκόρντον είχε 21, οι Τάκερ και Πολ από 19 και ο άστοχος στην πρεμιέρα Χάρντεν ακολούθησε με 18, ενώ ο Καρμέλο Άντονι στο ντεμπούτο είχε μόλις 9 πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ