Σπερς – Τίμπεργουλβς 112-108

Σπερς – Τίμπεργουλβς 112-108

Με τον ΝτεΜαρ Ντε Ρόζαν να είναι καθοριστικός στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Σπερς, η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς νίκησε τους Τίμπεργουλβς με 112-108 και ξεκίνησε με το δεξί στη νέα σεζόν του ΝΒΑ.

Οι Σπερς μπορεί να έχασαν τον Λέοναρντ με ανταλλαγή αλλά και τους Τζινόμπιλι και Πάρκερ, όμως όσο είναι ο Γκρεγκ Πόποβιτς στον πάγκο θα είναι πάντα ανταγωνιστικοί. Το απέδειξαν στην πρεμιέρα τους στη φετινή σεζόν στο ΝΒΑ όπου επικράτησαν δύσκολα στην έδρα τους επί των Τίμπεργουλβς με 112-108 και ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους.

Τα σπιρούνια πήραν τη νίκη σε ένα παιχνίδι που θύμισε playoff με γρήγορο ρυθμό, δυνατές άμυνες και ένταση, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν μαζί σε όλο το παιχνίδι. Στο τέλος όμως μίλησε η εμπειρία των Σπερς, αλλά και η ηγετικές ικανότητες του ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, ο οποίος στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Τεξανών ήταν ο κορυφαίος του ματς με 28 πόντους.

Βέβαια πολύ καλοί για το Σαν Αντόνιο ήταν και οι Όλντριτζ με 21 πόντους και Γκέι με 18, ενώ για τους ηττημένους ο Τιγκ είχε 27, ο Μπάτλερ που όλο το καλοκαίρι ήταν ξένο σώμα από την ομάδα και αναμένεται να αποχωρήσει με ανταλλαγή σύντομα έφτασε τους 23, ενώ ο Ουίγκινς είχε 21 πόντους.

https://www.youtube.com/watch?v=GTDDqrkVRLw

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ