Ράπτορς – Καβαλίερς 116-104

Ράπτορς – Καβαλίερς 116-104

Οι Ράπτορς νίκησαν στην πρεμιέρα τους στο ΝΒΑ τους Καβαλίερς με 116-104, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή των Καουάι Λέοναρντ ο οποίος σημείωσε 24 πόντους.

Ιδανικό ντεμπούτο με τη φανέλα των Ράπτορς πραγματοποίησε ο Καουάι Λέοναρντ, καθώς ήταν αυτός που οδήγησε το Τορόντο στη νίκη επί των Καβαλίερς με 116-104 στην πρεμιέρα της σεζόν στο ΝΒΑ. Ο σούπερ σταρ της ομάδας του Καναδά ήταν εξαιρετικός και σημείωσε 24 πόντους όντας ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη σχετικά άνετη επικράτηση των Ράπτορς.

Οι Καβαλίερς προσπάθησαν να κυνηγήσουν τον ρυθμό του Τορόντο όμως είναι εμφανής η απουσία ενός σταρ, καθώς η ομάδα του Τάιρον Λου βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο μετά την αποχώρηση του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Από την άλλη οι Ράπτορς διαθέτουν έναν σταρ ο οποίος μάλιστα ήταν και καταλυτικός στην έκβαση του ματς, συμβάλλοντας τα μέγιστα ώστε να ξεκινήσει η ομάδα του με το δεξί.

Κορυφαίος ήταν ο Λέοναρντ για τους γηπεδούχους, όμως πρώτος σκόρερ ήταν ο Λόουρι που πέτυχε 27 πόντους, με τον ΒανΒλίτ να έχει 14. Για τους ηττημένους ο Λοβ είχε 21, ο Οσμάν πέτυχε 17 και οι Χιλ, Κλάρκσον είχαν από 15.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ