Έλαμψαν Μπούκερ και Σανς, «διπλά» για Τζαζ και Νάγκετς (vid)

Έλαμψαν Μπούκερ και Σανς, «διπλά» για Τζαζ και Νάγκετς (vid)

Ο Ντέβιν Μπούκερ (35π.) και οι εκρηκτικοί Σανς έδειξαν από πρώτο χέρι στο ντεμπούτο του Λούκα Ντόντσιτς τι εστί ΝΒΑ, επικρατώντας με 121-100 των Μάβερικς. Δύσκολες εκτός έδρας νίκες για Τζαζ και Νάγκετς κόντρα σε Κινγκς και Κλίπερς αντίστοιχα.

Το ντεμπούτο του Λούκα Ντόντσιτς στο ΝΒΑ δεν το λες και ονειρικό, καθώς οι Σανς ήταν επιβλητικοί στο Φοίνιξ κι επικράτησαν των Μάβερικς με 121-100. Οι ήλιοι ήταν τρομεροί και πήραν μια εμφατική νίκη στην πρεμιέρα δείχνοντας αν μη τι άλλο πως φέτος έχουν αρκετές δυνατότητες και έναν ξεκάθαρο ηγέτη.

Ο λόγος φυσικά για τον Ντέβιν Μπούκερ που πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση πετυχαίνοντας 35 πόντους και μοιράζοντας 7 ασίστ οδηγώντας την ομάδα του στην εύκολη νίκη. Οι Σανς πρόσφεραν πολύ θέαμα και έπαιξαν ταχύτατο μπάσκετ ανοίγοντας την όρεξη των φιλάθλων τους για τη συνέχεια. Πέρα από τον Μπούκερ μεγάλη εμφάνιση έκανε και ο ρούκι ΝτεΆντρε Έιτον με 18 πόντους, 10 ριμπάουντ και 6 ασίστ, αλλά και ο Αρίζα με 21 και ο Τζάκσον με 18. Από την άλλη οι Μάβερικς που αγωνίστηκαν χωρίς τον Νοβίτσκι είδαν τον Ντόντσιτς σε ρηχά νερά με 10 πόντους, ενώ 15 είχε ο Μάθιους.

Στο Σακραμέντο οι Τζαζ του Φώτη Κατσικάρη επικράτησαν των Κινγκς με 123-117. Η ομάδα της Γιούτα ήταν καλύτερη από τους βασιλιάδες που όμως πάλεψαν το ματς και αγωνίστηκαν χωρίς τους Μπογκντάνοβιτς και Κουφό. Παρόλα αυτά εκείνος που πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο ντεμπούτο του στο ΝΒΑ ήταν ο Κατσικάρης, που καθόταν στο πλευρό του τεχνικού των Τζαζ, Κουίν Σνάιντερ

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μίτσελ με 24 πόντους και τον ακολούθησαν οι Ινγκλς με 22 και Γκομπέρ με 19. Για τους ηττημένους ο Κόλεϊ-Στέιν είχε 23, ο Φοξ 21, ο Χιλντ 19 και ο Μπιέλιτσα 18.

Τέλος στο Λος Άντζελες, οι Κλίπερς υποδέχτηκαν τους Νάγκετς, όμως δεν απέφυγαν την ήττα, παρόλο που ήταν  μπροστά στο σκορ στην τέταρτη περίοδο, με 107-98. Κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους ήταν και πάλι ο Γιόκιτς με 21 πόντους, ο οποίος συνεχίζει στους ίδιους ρυθμούς που σταμάτησε πέρσι. Από κοντά του ήταν ο Χάρις με 20 πόντους και ο Μπάρτον με 19. Για την ομάδα του LA, πρώτος σκόρερ ήταν ο Τομπίας Χάρις με 19, ενώ πολύ καλός ήταν ο Μαριάνοβιτς με 18 και ο Γκαλινάρι με 16 πόντους.

Δείτε τα βίντεο:

Σανς – Μάβερικς 121-100

https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=I3F6ICR4FPg

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ