Σαρωτικοί οι Σίξερς κόντρα στους Μπουλς – Νίκη θρίλερ για Χιτ με ήρωα τον Ολίνικ (vids)

Σαρωτικοί οι Σίξερς κόντρα στους Μπουλς – Νίκη θρίλερ για Χιτ με ήρωα τον Ολίνικ (vids)

Ο Φιλαδέλφια 76ερς ήταν απολαυστικοί κόντρα στους Σικάγο Μπουλς επικρατώντας με 127-108, ενώ οι Χιτ επικράτησαν των Γουίζαρντς με 113-112 με καλάθι του Ολίνικ στην εκπνοή.

Πρώτη νίκη για τους 76ερς, μετάτην ήττα της πρεμιέρας από τους Σέλτικς. Η ομάδα της Φιλαδέλφια αντιμετώπισε τους Σικάγο Μπουλς και επικράτησαν 127-108. Το ματς αντέχει κριτικής μέχρι το πρώτο ημίχρονο όταν και οι Ταύροι ήταν ανταγωνιστικοί. Από εκεί και πέρα όμως ο πλουραλισμός και η πολυφωνία των Σίξερς μίλησαν.

Έτρεξαν ένα φοβερό τρίτο δωδεκάλεπτο (37-18) και επί της ουσίας κλείδωσαν το ματς. Εκπληκτικός ο Εμπίντ με 30 πόντους  και 12 ριμπάουντ, με τον Κόβινγκτον να προσθέτει άλλους 20 και τον επιδραστικότατο Μπεν Σίμονς να κάνει triple-double, με 13 πόντους, 13 ριμπάουντ και 11 ασίστ.

https://youtu.be/pNbFuFS9tbo

 

Ουάσινγκτον Γουίζαρντς – Μαϊάμι Χιτ 112-113

Από την άλλη, είχαμε ένα ματς θρίλερ μεταξύ των Ουάσιγκτον Γουίζαρντς και Μαϊάμι Χιτ. Σε μια αναμέτρηση που είχε 21 (!!) εναλλαγές στο προβάδισμα, οι Χιτ πήραν τη πρώτη νίκη τους στη σεζόν (113-112) με ένα παλικαρίσιο καλάθι του Ολίνικ μόλις 2 δέκατα του δευτερολέπτου πριν τη λήξη.

Απολαυστικός ο Ρίτσαρντσον για το Μαϊάμι (28π/4ρ/5ασίστ), ενώ για τους Γοίζαρντς πάλεψαν οι Γουόλ (26π/9ασίστ) και Μπιλ (20π).

https://youtu.be/twU1YW_-DsM

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ