«Καρφιά» για ΛεΜπρόν: «Ο ευκολότερος παίκτης που θα μπορούσα να μαρκάρω»

«Καρφιά» για ΛεΜπρόν: «Ο ευκολότερος παίκτης που θα μπορούσα να μαρκάρω»

Δηλώσεις που θα συζητηθούν, με αφορμή τον ΛεΜπρόν Τζέιμς...

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ο Ντένις Ρόντμαν προκάλεσε αίσθηση με τα σχόλιά του για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, δηλώνοντας πως από όλους τους μεγάλους αστέρες του NBA θα ήταν εκείνος που θα αντιμετώπιζε πιο εύκολα στην άμυνα.

Ο πεντάκις πρωταθλητής του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ μίλησε στο Fanatics Fest που διεξήχθη στη Νέα Υόρκη και ανέλυσε το πλάνο με το οποίο πιστεύει ότι θα μπορούσε να περιορίσει την επιρροή του κορυφαίου σκόρερ στην ιστορία του NBA.

Διαβάστε επίσης: Η πορεία των ελληνικών ομάδων στα προκριματικά και η πρόβλεψη για τη League Phase (pic)

«Ο ΛεΜπρόν πιθανότατα θα ήταν ο ευκολότερος παίκτης που θα είχα μαρκάρει στη ζωή μου. Το μόνο πλεονέκτημα που έχει απέναντί μου είναι το μέγεθός του. Είναι 2,08 μ. και εγώ 1,98 μ., αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Θα τον ανάγκαζα να πηγαίνει αριστερά όλη μέρα και να σουτάρει», ανέφερε ο Ρόντμαν.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ