Μπλέιζερς – Λέικερς 128-119

Μπλέιζερς – Λέικερς 128-119

Ντεμπούτο με το αριστερό για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τους Λέικερς, καθώς ηττήθηκαν με 128-119 από τους Μπλέιζερς του τρομερού Νταμιάν Λίλαρντ στο Πόρτλαντ.

Οι Λέικερς δεν κατάφεραν να ξεκινήσουν με νίκη στην επίσημη πρεμιέρα του ΛεΜπρόν Τζέιμς και ηττήθηκαν από τους εξαιρετικούς Μπλέιζερς με 128-119. Η παρέα του Βασιλιά ήταν εμφανώς βελτιωμένη σε σχέση με πέρσι, όμως το Πόρτλαντ ήταν καλύτερο και είχε σε μεγάλη μέρα τους Λίλαρντ, ΜακΚόλουμ και Στάουσκας.

Οι λιμνάνθρωποι πάλεψαν καθ’όλη τη διάρκεια του ματς, ήταν κοντά στο σκορ, αλλά στην τέταρτη περίοδο έχασαν πολλά ελεύθερα σουτ, ενώ είχαν μόλις 23% έξω από τη γραμμή του τριπόντου. Ο ΛεΜπρόν κυριάρχησε για ακόμη μια φορά αν και δεν πήρε πολλές προσπάθειες, όμως είναι πασιφανές πως η ομάδα του LA χρειάζεται δουλειά προκειμένου να διεκδικήσει την είσοδο της στα playoffs, καθώς φαίνεται πως μόνο η παρουσία του Βασιλιά δεν είναι αρκετή στην πιο ανταγωνιστική Δύση όλων των εποχών.

Από την άλλη, οι Μπλέιζερς έδωσαν γρήγορο ρυθμό στο ματς ήταν εύστοχοι έξω από τη γραμμή του τριπόντου, με 35% και με ενορχηστρωτή τον Λίλαρντ έφτασαν στη νίκη ξεκινώντας ιδανικά τις υποχρεώσεις τους. Πρώτος σκόρερ του ματς ήταν ο σταρ του Πόρτλαντ με 28 πόντους , ενώ από κοντά του ήταν ο Στάουσκας με 24 και ο ΜακΚόλουμ με 21. Για τους φιλοξενούμενους κορυφαίος ήταν ο ΛεΜπρόν με 26 πόντους, 12 ριμπάουντ και 6 ασίστ, με τον Χαρτ να πετυχαίνει 20 πόντους και τον Ίνγκραμ 16.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η 16η συνεχόμενη φορά που κερδίζουν οι Μπλέιζερς τους λιμνάνθρωπους στην έδρα τους, ενώ ο Λεμπρόν μετράει τέσσερις ήττες σε ντεμπούτο του με καινούρια ομάδα. (Καβαλίερς 2003, Χιτ 2010, Καβαλίερς 2014, Λέικερς 2018).

Ακολουθούν τα στατιστικά των δύο ομάδων:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ