Απίστευτο: Ο ΛεΜπρόν θα πληρώνεται λιγότερα από τους αστέρες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Απίστευτο: Ο ΛεΜπρόν θα πληρώνεται λιγότερα από τους αστέρες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς υπέγραψε για δύο χρόνια με τους Σίξερς και ο μισθός του θα είναι μικρότερος από πρωτοκλασάτους παίκτες των «αιώνιων».

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πήρε την απόφασή του αφού σύμφωνα με τον Σαμς Σαράνια ο «Βασιλιάς» επέλεξε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Φιλαδέλφεια Σιξερς διάρκειας δύο ετών, που θα του αποφέρει οκτώ εκατομμύρια δολάρια.

Περί τα 4 εκατ. το χρόνο θα λαμβάνει ο Βασιλιάς, που καθαρά θα είναι 2,2. Άρα στη διετία που θα περάσει στη Φιλαδέλφεια, ο ΛεΜπρόν θα λάβει συνολικά 4,4 εκατ. δολάρια.

Διαβάστε επίσης: Ο Κώστας Καραπαπάς για όλα: Αποκαλύψεις για μεταγραφές και προτάσεις – Ατάκες που θα συζητηθούν (vid)

Ο ΛεΜπρόν με χαμηλότερο μισθό από τους αστέρες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Το παρόδοξο; Οι αστέρες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, για τη σεζόν 2026-27 θα αμειφθούν με πολλά περισσότερα χρήματα από τον Βασιλιά. Για παράδειγμα, ο Κέντρικ Ναν θα αμείβεται με 4.5 εκατ. ευρώ, η 5.119.425 δολάρια. Περισσότερα και από τα διπλά…

Ο νεοφερμένος Γκερσόν Γιαμπουσέλε θα κοστίσει στον Παναθηναϊκό 4 εκατ ευρώ για τη σεζόν 2026-27, όσα και ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις. Κάτι σε 4.550.600 δολάρια.

Από την άλλη, στον Ολυμπιακό, ο Σάσα Βεζένκοφ θα στοιχίσει 3,7 εκατ. ευρώ, ή αλλιώς 4.209.305 δολάρια. Ο Εβάν Φουρνιέ με 3 εκατ. ευρώ (3.412.950$) και ο Γιαν Μοντέρο 2,5 εκατ. ευρώ (2.844.125$).

Ωστόσο, ο ίδιος ο ΛεΜπρόν ξεκαθάρισε στο μήνυμά του, αναφορικά με την απόφασή του πως δεν συνέχισε να παίζει για τα χρήματα.

«Δεν το κάνω για τα χρήματα. Δεν το κάνω για την οικογένεια. Για ποιον λόγο παίζω πραγματικά σε αυτό το σημείο; Θέλω ακόμα να θυσιάζομαι. Θέλω ακόμα να δουλεύω. Θέλω ακόμα να παλεύω καθημερινά. Θέλω ακόμα να ανταγωνίζομαι, να κερδίζω και να έχω την ευκαιρία να νιώσω ξανά αυτό το συναίσθημα της κατάκτησης ενός ακόμη πρωταθλήματος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασιλιάς.

Την περσινή χρονιά ο ΛεΜπρόν αγωνίστηκε σε 60 αναμετρήσεις της κανονικής περιόδου καταγράφοντας 20.9 πόντους, 7.2 ασίστ και 6.1 ριμπάουντ, ενώ οδήγησε τους Λέικερς στον δεύτερο γύρο των πλέι οφ της Δύσης, όπου αποκλείστηκε από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ